O televiziune a transmis live pe Facebook o cină la care toţi mesenii erau dezbrăcaţi, iar inevitabilul s-a produs

O televiziune a transmis live pe Facebook o cină la care toţi mesenii erau dezbrăcaţi, iar inevitabilul s-a produs
Un reporter din Noua Zeelandă a mers pentru a transmite imagini live, pe TV şi Facebook, de la un restaurant la care participanţii la cină erau toţi debrăcaţi. Dacă mesenii au fost avertizaţi că sunt în direct şi şi-au acoperit părţile intime în acele momente, o chelneriţă a intrat în cadru în „costumul Evei”. Tânăra venea din bucătărie, iar regia a tăiat repede transmisia, însă mii de spectatori au apucat să vadă momentul. 
 
În platou, co-prezentatorul emisiunii Story, în timpul căreia s-a făcut transmisiunea, a rămas fără cuvinte. „Nu pot să cred ce tocmai am văzut”, a declarat el. 
 
 
Pe contul de Facebook al canalului de televiziune au început să apară comentarii de la telespectatorii şocaţi. Unii susţin că în acele momente se uitau împreună cu copiii minori la televizor. 
 
Televiziunea a transmis apoi şi un comunicat în care şi-a cerut scuze pentru incident. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult