Ochelarii Google cu vedere de “Terminator” gata anul acesta?

Ochelarii Google cu  vedere de “Terminator” gata anul acesta?

Ochelarii “Google HUD, capabili să afişeze imagini pe lentile aşa cum apar pe monitor, păstrând totuşi un grad de transparenţă care să permită şi vizualizarea mediului înconjurător, se numără printre cele mai interesante produse despre care am vorbit în ultima perioadă. Conform ultimelor zvonuri, ineditul gadget va începe să fie comercializat spre sfârşitul acestui an, la un preţ de 250$ – 600$.

Conectaţi wireless (prin 3G/4G, Wi-Fi sau Bluetooth) la un dispozitiv mobil ce rulează Google Maps, ochelarii ne vor ajuta să ne orientăm mai uşor către diverse puncte de interes, fără să mai fim nevoiţi să scoatem smartphone-ul din buzunar sau tableta din geantă.

Din informaţiile făcute publice până în prezent, ochelarii vor fi compatibili cu sistemul de operare Android. Controlul asupra imaginilor afişate se va face vocal, dar şi prin mişcarea capului în direcţia dorită, pentru a face scroll.

Oficialii Google nu au comentat cu privire la stadiul în care se află proiectul sau data la care ochelarii vor fi lansaţi pe piaţă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News