(P) Aplicaţia care îţi spune ce tip de părinte eşti. Fă testul şi află rezultatul

(P) Aplicaţia care îţi spune ce tip de părinte eşti. Fă testul şi află rezultatul

”Află ce tip de părinte eşti!” este provocarea pe care Metropolitan Life, asiguratorul de viata nr. 2 in piata din Romania, le-o propune părinţilor în cadrul platformei online Părinţi în control – www.parintiincontrol.ro.

Quiz-ul „Ce tip de părinte eşti?” conţine şapte întrebări, printre care se numără ”Pe ce se bazează relaţia părinte-copil?”, ”Care este programul zilnic al copilului?”, sau ”Copilul te ajută la treburile casei?”.

Cu ajutorul acestui quiz, poţi afla din ce tipologie de părinţi faci parte – autoritar, permisiv, supraprotectiv, autocrat. În plus, vei primi recomandările specialistului în funcţie de rezultatul obţinut.

La fiecare întrebare părintii pot alege unul din cele are patru răspunsuri, iar la final, în funcţie de răspunsurile date, Irina Petrea, cunoscută şi sub numele de Super Nanny, le va prezentat rezultatul şi recomandările într-un video. AICI (http://www.parintiincontrol.ro/protectie/ce-tip-de-parinte-esti.html) poţi să îţi faci testul şi poţi afla ce fel de părinte eşti.

Pe www.parintiincontrol.ro părinţii mai pot obţine sfaturi utile şi îndrumare în legătură cu cele mai frecvent întâlnite probleme ale copiilor lor, chiar de la SuperNanny – Irina Petrea. Platforma cuprinde o secţiune cu cele mai relevante informaţii despre provocările cu care se întâlnesc părinţii, în funcţie de vârsta copilului, dar şi jocuri educative.

De asemenea, pe acest site părinţii mai pot citi şi despre prima asigurare de sănătate pentru copii din România destinată exclusiv copiilor  – Dr. KID. Produsul le oferă celor mici protecţie 24 de ore din 24, în cazul diagnosticării cu o boală gravă, în eventualitatea unui accident, dar şi alte beneficii importante pentru sănătatea acestora.

Asigurarea Dr. KID a fost creată pentru a susţine rolul părinţilor de a-şi creşte copiii, protejându-le sănătatea. ”Am ţinut cont de preocuparea tot mai mare a părinţilor pentru protecţia copiilor, dar şi de statisticile care arată nivelul crescut al îmbolnăvirii cu o afecţiune gravă şi al accidentelor la copii. Obligaţia noastra morală a ca părinţilor este să fie pregătiţi pentru situaţiile neprevăzute din viaţa copiilor noştri, având soluţia potrivită în momentele dificile. Cu Dr. KID, Metropolitan Life oferă părinţilor această soluţie, atât prin beneficiile unice, cât şi prin experienţa locală şi globală în administrarea riscurilor”, au declarat reprezentanţii Metropolitan Life.

Acest material face parte din campania Sănătatea-i cel mai bun prieten, susţinută de Metropolitan Life. Urmăreşte campania şi pe Facebook .

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News