(P) Upgradează la clasa A

(P) Upgradează la clasa A

Te-ai intrebat vreodata ce spun alegerile tale in materie de electrocasnice despre personalitatea ta? Fie ca esti pasionat de tehnologie, un tip practic, modern sau responsabil fata de mediu, gadgeturile tale transmit informatii interesante despre tine celor din jur. Si nu numai ele. La randul lor, aparatele electrocasnice completeaza tabloul conturat de laptop, telefon sau televizor. Iar in cazul in care alegerea acestora te lasa indiferent, vei parea mai degraba un tip cu principii nu foarte solide sau dispus sa se multumeasca cu jumatati de masura.

Simplul fapt ca suntem barbati ne face din start mai interesati de noile tehnologii. De aspectele practice ale acestora, de inovatie in general, de randamentul si performanta unui model sau altul. Nu alegem niciodata in functie de “uite ce dragut e asta” sau “asta rosu, ca se asorteaza cu podeaua”, ci din contra, ne uitam la cifre, putere, marca si ne lasam destul de greu impresionati.

Intr-o oarecare masura, modul in care ne raportam la tehnologie este – la o scara mult mai mica – similar cu modul in care ne alegem masina. Cautam fiabilitate, confort, competitivitate. Iar atunci cand suntem efectiv in momentul alegerii, in mintea noastra are loc inevitabil un raliu intre diversele modele pe care le-am luat la un moment dat in calcul.

Ei bine, tocmai in materie de optiuni ne bucuram sa iti aducem vesti bune. Incepand din luna septembrie, o noua directiva europeana aliniaza si aspiratoarele pe clase de eficienta, intr-un mod similar cu cele in functie de care iti alegi frigiderul sau masina de spalat. Asa ca acum vei vedea cu usurinta la raft ce model se descurca mai bine pe covoare sau podele, vei putea compara emisiile de praf sau silentiozitatea. Vei constata bineinteles ca un aspirator din clasa A iti ofera eficienta maxima, iar economia de energie care se adauga indicelui de performanta nu este nici ea de neglijat.

La capitolul performanta, noua gama de aspiratoare Eco de la Philips se prezinta cu unele dintre cele mai avansate inovatii de pe piata. Tehnologiile brevetate Airflow Max si Performer Pro sunt concepute special pentru a asigura cea mai buna putere de curatare chiar si cand sacul se umple. Iar tuburile telescopice, accesoriile optionale si capul de aspirare TriActive+ cu perie 3 in 1 pentru curatarea in profunzime a covoarelor si a spatiilor inguste de la baza pieselor de mobilier sporesc eficienta si scurteaza sensibil timpul dedicat sarcinilor casnice. Adauga un design placut si un motor silentios si iata un aparat parca special conceput sa te incante.  

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News