Paris Hilton spune că a inventat, împreună cu Britney Spears, selfie-ul

20.11.2017
Paris Hilton spune că a inventat, împreună cu Britney Spears, selfie-ul

Potrivit lui Paris Hilton, data la care a fost inventat selfie-ul este 19 noiembrie 2016. Acela este momentul în care ea şi Britney Spears şi-au făcut o astfel de poză şi au pus-o pe internet. „În urmă cu 11 ani eu şi Britney am inventat selfie-ul!”, a scris Hilton pe Twitter.

Sute de oameni s-au grăbit să-i spună starletei că nici pe departe nu este ea inventatoarea selfie-ului. Cineva a oferit chiar un exemplu din 1910.

Devenit un fenomen mondial, selfie-ul face multe victime. Firma Priceonomics a analizat cazurile de decese legate de selfie-uri din perioada 2014 – 2016. Informaţiile au fost extrase din diferite surse, fiind găsite 49 de cazuri confirmate.

Principalele trei cauze ale deceselor legate de selfie-uri sunt: căderea de la înălţime (16 cazuri), înec (14 cazuri) şi accidente în care sunt implicate trenuri (8 cazuri).
 

Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult