Poţi experimenta cum este să fii incinerat într-un simulator al morţii construit în China [VIDEO]

07.04.2016
Poţi experimenta cum este să fii incinerat într-un simulator al morţii construit în China [VIDEO]

Localnicii şi turiştii care se întreabă cum este să mori şi să reînvii pot încerca un simulator al morţii, o experienţă de două ore într-un parc de distracţii din Shanghai, China, care oferă oamenilor o idee asupra a ceea ce înseamnă să fii incinerat, informează Reuters.

Participanţilor le sunt oferite întrebări dintr-un scenariu de viaţă şi moarte şi în funcţie de răspunsurile lor, aceştia trebuie să selecteze cine va muri. Cel ales este transportat pe o placă într-un cuptor de crematoriu iar apoi readus la viaţă prin deschizătura unui pântec din latex.

Citeşte şi: Poliţia germană a evacuat o sală de jocuri după o alertă cu bombă. Dispozitivul găsit era, de fapt, o jucărie pentru adulţi

„În momentul în care totul este complet negru, sentimentul a fost extrem de realist”, a declarat Ji Ruoxing, în vârstă de 33 de ani, despre experienţă care costă 444 de yuani (68 de dolari).

Fondatorul proiectului Ding Rui a declarat că lucrat la experienţa numită Xinglai, sau „Trezirea” în română, cu partenerul său de afaceri timp de patru ani.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video