Răzbunarea inedită a unei femei pe soțul infidel. Iată ce i-a făcut la telefon

28.02.2023
Răzbunarea inedită a unei femei pe soțul infidel. Iată ce i-a făcut la telefon
Foto: Shutterstock

O femeie și-a prins soțul infidel când s-a trezit noaptea, accidental, și a văzut că ecranul telefonului bărbatului se aprindea când primea mesaje.

Textele veneau de la amanta lui și erau vizibile deoarece utilizatorul respectiv nu a ales, din setări, să ascundă conținutul notificărilor de pe lockscreen.

Ea povestit totul, chiar în noaptea respectivă, pe un forum popular dedicat mamelor.

Într-unul dintre mesaje, femeia respectivă vorbea despre un moment când cei doi s-au sărutat. Alte texte făceau referire la nopți petrecute împreună de ei.

Citește și: FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Soția a intrat în telefon (nu a precizat cum: nu era blocat sau știa metoda de autentificare), apoi a făcut capturi de ecran cu toate aceste mesaje. Ulterior, a făcut ca o poză, cu ultimul mesaj primit de la amantă, să fie afișată ca screen saver pe display-ul dispozitivului, astfel încât soțul să o vadă dimineața.

„I-am setat screen saver-ul la ultimul mesaj pe care ea l-a trimis, așa că nu are cum să nege. Aștept să-l vadă până la urmă dimineața. Sunt nebună sau îl trezesc și îl dau afară din casă acum”, a întrebat ea.

Mulți utilizatori au lăudat metoda aleasă de femeie pentru a se răzbuna.

Sursa: Mumsnet

Citește și: Modul hazliu în care un bărbat s-a răzbunat pe cel care îi hărţuia prietena pe Facebook

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult