Reţeta pentru un clip viral? „Inventezi” un Dildo Hoverboard şi ieşi cu el pe stradă [VIDEO]

02.06.2016
Vă mai amintiţi de Dildo Drone? Creatorii acelui clip devenit viral au comis-o din nou. De această dată prezintă Dildo Hoverboard care este, ei bine, un hoverboard „înarmat” cu un dildo. Dispozitivul promite că „drumul până la serviciu va fi mult mai distractiv”. 
 
Chiar dacă aceste produse nu sunt reale, nu ne-ar mira dacă cineva le-ar lansa pe piaţă. În Manhattan, locul în care a fost filmat clipul pentru Dildo Hoverboard, a fost instalată deja o cabină pentru masturbare, iar pe piaţă există Flip It, cel mai ridicol selfie stick. 
 
 
Creatorul acestor clipuri virale este Michael Krivicka, un producător şi regizor care este co-fondator al companiei de marketing digital Thinkmodo. Printre clienţi se numără Sony Pictures, 20 Century Fox, Universal sau Cosmopolitan. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult