Robot japonez capabil de “iubire” atentează la femei

06.03.2009
Robot japonez capabil de “iubire” atentează la femei

Kenji - robotul sentimentalEste binecunoscută afinitatea japonezilor pentru roboţi. Ei sunt cei care ne-au uimit de-a lungul anilor cu tot felul de prototipuri care mai de care mai îndrăzneţe. Poate cel mai popular la ora actuală este ASIMO – roboţelul umanoid cu multiple abilităţi (valet, dirijor, jucător de fotbal, atlet), însă niponii sunt în căutarea perfecţiunii şi doresc să construiască un robot care să exprime sentimente complexe, nu doar să distreze auditoriul. Astfel a apărut Kenji, primul prototip “iubăreţ”. Conceput de Toshiba în urmă cu câţiva ani, Kenji a ajuns acum la cea de-a treia generaţie, putând fi considerat deja în floarea vârstei.

Sigur că inteligenţa sa artificială nu se ridică la nivelul unui cyborg din filme S.F., însă creatorii lui Kenji au fost atât de darnici în ceea ce priveşte “doza de iubire” încât robotul a ajuns să se comporte precum un marinar ce îşi pierde controlul când observă o femeie goală, după ani de zile în care a fost doar ademenit de sirene.

Kenji şi-a manifestat mai întâi dragostea faţă de obiecte neînsufleţite (o păpuşă mai exact), iar apoi a încercat să “violeze” o asistentă de care s-a ataşat în urma numeroaselor şedinţe petrecute împreună. Robotul a blocat ieşirea laboratorului în care aveau loc experimentele şi a imobilizat femeia cu ajutorul puternicelor braţe hidraulice. Până când personalul laboratorului a sosit la faţa locului ca să o elibereze pe femeie din strânsoare, Kenji a strâns-o de nenumărate ori la piept şi i-a şoptit printr-o suită de onomatopee cât de mult ţine la ea.

Noi v-am comunicat varianta cenzurată de către niponi, ce s-a întâmplat cu adevărat va rămâne strict confidenţial. Nu de alta dar sunt deja mulţi indivizi care consideră că în viitor vom fi controlaţi de roboţi. Iar dacă controlul lor asupra noastră este absolut şi la modul prezentat mai sus, deja gluma nu mai e glumă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News