Schimbă-ţi încălţările cu o singură apăsare de buton

04.07.2007
Schimbă-ţi încălţările cu o singură apăsare de buton

De câte ori nu aţi păţit să vedeţi pe stradă oameni purtând aceleaşi încălţări ca şi voi? Nenumărate nu? Ştiu, poate părea puţin paranoic, dar pe mulţi dintre noi chiar îi deranjează acest fapt, de aceea s-a inventat o soluţie: papucii customizabili. Şi nu oricum, ci prin selectarea atributelor adidaşilor chiar de pe propriul telefon mobil.

Ideea este momentan în stadiul de proiect, însă tehnologia folosită există deja. Un ecran flexibil şi o modalitate de transmisie a datelor de la telefon la încălţări ajung pentru a pune în practică conceptul. Desigur, există şi destule impedimente, precum confecţionarea unui display care va trebui să fie foarte rezistent, pentru a rezista capriciilor fiecărui utilizator.

Adidas Adicolor Customizare wireless

O astfel de pereche de papuci va fi considerată un bling-bling, însă cu siguranţă va avea mulţi fani, în rândul adolescenţilor şi tinerilor din toată lumea. Într-un fel, este o extindere a conceptului folosit de Adidas în cadrul liniei sale cu feţe interschimbabile, Adicolor. Dar va permite afişarea oricărui model şi a oricărei imagini…

Până când astfel de adidaşi customizabili vor fi disponibili în magazine mai avem de aşteptat. Ideea însă merita măcar menţionată dacă nu luată în serios.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News