Și-a înjunghiat soțul din cauza pozelor cu o femeie pe care acesta le avea în telefon. Era chiar ea, mai tânără

25.01.2021
Și-a înjunghiat soțul din cauza pozelor cu o femeie pe care acesta le avea în telefon. Era chiar ea, mai tânără
Foto: Shutterstock

O soție geloasă și-a înjunghiat soțul din cauza unor poze cu o femeie pe care le-a găsit în telefonul acestuia. „Rivala” era, însă, chiar ea, pe când era mai tânără și mai slabă.

Poliția din Sonora, Mexic, a transmis că imaginile respective au fost făcute în urmă cu mulți ani, pe când cuplul se afla la primele întâlniri. „Leonora N” nu s-a recunoscut, însă, pe ea însăși, mai tânără, în poze.

Citește și: Un luptător MMA a vrut să demonstreze că artele marţiale sunt o „înşelătorie”. A provocat maestru Kung Fu „neînvins” la luptă, iar rezultatul e incredibil

Soțul ei, „Juan N”, a fost rănit, dar a scăpat cu viață. Bărbatul a reușit să o dezarmeze pe soție și i-a explicat cine este femeia din imagini. Se pare că „Leonora N” l-a crezut și s-a calmat.

„Leonora N”, reținută după ce și-a înjunghiat soțul din gelozie.

Juan digitalizase vechile imagini cu ajutorul unei aplicații de tipul PhotoScan de la Google. Ulterior, poliția a venit, chemată de vecini.

Femeia a fost reținută și urmează să afle ce acuzații îi sunt aduse, oficial.

Sursa: Yucatan Magazine

CITEȘTE ȘI:

O femeie susține că a fost monitorizată de angajator prin intermediul unei perne inteligente pentru scaun

O femeie și-a părăsit soțul și copilul pentru a juca PUBG cu un bărbat

STUDIU: Jumătate dintre români consideră că smartphone-ul este principalul duşman al relaţiei lor

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult