Super ofertele săptămânii (7 – 13 februarie)

06.02.2009
Super ofertele săptămânii (7 – 13 februarie)

Ştim prea bine că ofertele din afară sunt mai numeroase şi mai atractive decât cele din România, însă există destule bariere care să ne împiedice să ajungem la gadgeturile dorite din străinătate. Unde mai pui că şi timpul de aşteptare este destul de lung. De azi înainte, go4it.ro îţi va prezenta la începutul fiecărui weekend o listă cu promoţiile cele mai interesante din magazinele autohtone. Nu vom include site-uri îndoielnice din punct de vedere al serviciilor şi, în cazul celor deja consacrate,nu promitem că le vom rula pe toate de dragul promovării. Pur şi simplu vom selecta diverse produse care se găsesc la un preţ convenabil, dar care în acelaşi timp sunt şi interesante. Iată aşadar “tentaţiile” din magazine. Menţionăm că perioada de valabilitate a ofertelor variază de la un magazin la altul.

GPS LG LN550

În ofertă la: Domo
Preţ: 350 RON

Sistemul de navigaţie LG LN550 include hărţile România şi Europa de Est. În plus, permite instalarea pachetelor iGo sau Mio, cele mai apreciate la ora actuală. Calcularea traseelor este realizată de un procesor Centrality Atlas II tactat la 276 Mhz, ajutat de 64 MB RAM. Ghidarea vizuală se face pe touchscreen-ul QVGA de 3.5 inch, opţional cu indicaţii vocale pentru anumite ţări.

GPS LG LN550

Monitor Full HD BenQ G2400WA

În ofertă la: Emag
Preţ: 912,6 RON

Pe lângă rezoluţia de 1920 x 1200 pixeli, monitorul are o diagonală de 24 inch ceea ce îl face ideal pentru vizionarea de filme în format High Definition. Alte specificaţii: timp de răspuns 5 ms GTG, contrast 1000:1, luminozitate 250 cd/m2 şi 160 de grade unghi de vizibilitate orizontal/vertical.

BenQ G2400WA

Consolă portabilă Nintendo DS Lite

În ofertă la: Media Galaxy
Preţ: 700 RON

Consola portabilă două display-uri se găseşte acum la un preţ foarte atractiv. Chiar dacă nu se ridică la nivelul unui PSP, Nintendo DS Lite este un gadget care-ţi va aluga cu siguranţă plictiseala ce te va cuprinde la drum lung. Sucessul consolei este indicat şi de numărul de exemplare vândute: peste 75 de milioane la nivel global, din martie 2006 (data lansării) şi până la sfârşitul lui 2008.

Nintendo DS Lite

Monitoare de studio M-Audio BX5A (pereche)

În oferă la: Diverta
Preţ: 968 RON

Nu ştiu câţi au auzit de monitoarele de studio şi mai ales câţi au avut ocazia să asculte sunetul reprodus de aceste boxe. În ceea ce priveşte fidelitatea acustică, monitoarele de studio dau clasă la mai toate sistemele de boxe pentru PC-uri, iar M-Audio este un nume în domeniu.

M-Audio BX5A

Cască Bluetooth Plantronics Explorer 220A

În ofertă la: Germanos
Preţ: 110 RON

Nu sunt prea multe de spus despre această cască Bluetooth, decât că îţi oferă un confort sporit faţă de clasicul headset şi poate fi purtat pe ambele urechi. Plantronics Explorer 220A este un cadou potrivit pentru şoferii care obişnuiesc să încaseze amenzi din cauză că vorbesc la telefon fără handsfree.

Plantronics Explorer 220A

Procesor Intel Core i7 920

În ofertă la: PC Garage
Preţ: 1264 RON

Pasionaţii de hardware şi-ar dori în configuraţia PC-ului un procesor de ultimă generaţie. Din păcate, creşterea monedei Euro a determinat automat majorarea preţurilor la compontele PC şi nu numai Cei care doresc performanţe vor rezista însă cu greu tentaţiei. Destinat noilor platforme Intel cu socket 1366 şi construit în procesul de 45 nm, procesorul quad-core nativ Core i7 920 face faţă celor mai pretenţioase jocuri şi aplicaţii.

Intel Core i7 920

Aparat foto DSLR Canon EOS 450D kit + accesorii

În ofertă la: F64
Preţ: 2596 RON

Da, e un preţ măricel, însă Canon EOS 450D oferă o mulţime de funcţii care folosite corect vor contribui la realizarea unor poze cu adevărat deosebite, numai bune de expus pe site-urile dedicate fotografilor profesionişti. Desigur, pe lângă cunoştinţele tehnice trebuie să ştii să compui imaginea, dar asta se învaţă în timp. Un aparat DSLR te va motiva mai mult decât unul compact.

Canon EOS 450D

Smartphone Nokia 5800 XpressMusic

În ofertă la: Market Online
Preţ: 1400 RON

Nokia 5800 XpressMusic nu mai are nevoie de nicio prezentare. Am vorbit prea mult despre el, acum a venit vremea să-l şi încercăm. Noi l-am testat deja şi ne-am declarat mulţumiţi. Se putea şi mai bine, însă raportul calitate-preţ excelent este foarte greu de trecut cu vederea.

Nokia 5800 XpressMusic

Telefon multimedia Samsung E2510 cu abonament

În ofertă la: Say Shop
Preţ: 19 RON + abonamentul selectat

Dacă Nokia 5800 ţi se pare scump şi nici nu ai nevoie de toate facilităţile sale, cu siguranţă cei 19 RON pe care trebuie să-i scoţi din portofel pentru Samsung E2510 sunt o nimica toată. Doar că trebuie să te abonezi ca să beneficiezi de preţul promoţional. Telefonul sud-coreean are pe lângă funcţiile de comunicare de bază şi câteva dotări multimedia binevenite: slot microSD, player MP3, radio FM, cameră foto şi Bluetooth.

Samsung E2510

Netbook MSI Wind U90 + unitate optică externă

În ofertă la: eFlamingo
Preţ: 1199 RON

Micuţul netbook MSI reprezintă un companion de nădejde în deplasările tale prin ţară sau străinătate. Configuraţia standard include: procesor Intel Atom N270 la 1.6 GHz, 1 GB RAM, 80 GB HDD, ecran de 8.9 inch şi chipset grafic Intel GMA 950. eFlamingo îţi oferă în plus şi o unitate optică externă LG DVD Writer.

MSI Wind U90

Urmărește Go4IT.ro pe Google News