Tactica de luptă bizară folosită de o femeie împotriva unui paznic, suprinsă de o cameră de supraveghere

Tactica de luptă bizară folosită de o femeie împotriva unui paznic, suprinsă de o cameră de supraveghere
Un clip bizar, în care o femeie foloseşte o tactică de luptă mai puţin obişnuită, a ajuns pe internet. O femeie intră într-o casă de pariuri cu ţigara aprinsă, iar paznicul îi cere să o stingă. Femeia refuză, iar apoi bărbatul o scoate cu forţa afară din sediu, dar nu înainte ca ea să îl atace. 
 
Când problema părea rezolvată, tânăra revine după cinci minute, se dezbracă de tricou şi rămâne topless, apoi aruncă cu accesoriul vestimentar după paznic. „Acum încearcă să pui mâna pe mine. Te voi vedea la tribunal dacă faci asta!”, ameninţă ea. 
 
 
Paznicul pare confuz şi nu ştie care este următorul lucru pe care trebuie să îl facă. Până la urmă apucă tricoul şi încearcă să o acopere pe tânără, apoi o scoate din nou din casa de pariuri. 
 
Incidentul s-a petrecut în Almaty, Kazakhstan. Puteţi vedea clipul complet aici
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult