Telefonul electroşoc, 900.000 de Volţi pentru cine nu-i cuminte!

20.09.2007
Telefonul electroşoc, 900.000 de Volţi pentru cine nu-i cuminte!

Locuieşti într-un cartier rău famat şi nu ştii ce să mai faci ca să scapi de agresorii nocturni? Electroşocul “Immobilizer” este soluţia ideală, mai ales că odată aplicat pe corpul atacatorului, acesta nu va mai putea gesticula sau striga după “oamenii din umbră”.

Arată ca un telefon mobil, mai exact cu Sony Ericsson W800, dar atât. Carcasa ascunde elemente care, puse cap la cap şi acţionate, duc la o descărcare electrică de 900.000 volţi. Victima va fi pur şi simplu paralizată pentru un timp, fără ca viaţa să-i fie pusă în pericol, deoarece intensitatea curentului electric este foarte scazută. Immobilizer are şi alte specificaţii, mai “paşnice”: lanterna flash cu 12 LED-uri şi sistemul de asigurare împotriva descărcărilor accidentale.

Nu ştiu exact ce tip de acumulatori foloseşte, important e că producătorul îi livrează la pachet, alături de un toc pentru transportarea “imobilizatorului”. Dispozitivul costă 85$, iar garanţia este pe viaţă. Immobilizer se poate comanda online, chiar de aici.

Telefon electrosoc Immobilizer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News