The Posting Tail este o vestă care le permite câinilor să publice poze pe Instagram [VIDEO]

13.04.2016
The Posting Tail este o vestă care le permite câinilor să publice poze pe Instagram [VIDEO]
The Posting Tail este, la prima vedere, o vestă pentru câini ca oricare alta. Însă tehnologia pe care o include acest accesoriu canin îl face special: are senzori, cameră încorporată, module 3G şi Wi-Fi şi un computer Raspberry Pi. 
 
Un senzor detectează atunci când câinele este fericit, din mişcarea cozii acestuia. De fiecare dată când căţelul pare fericit, The Posting Tail face o poză pe care o încarcă automat pe conturile de social media ale animalului de companie. 
 
Citeşte şi: Robird este un şoim robot care va alunga păsările de pe aeroporturi
 
 
Vesta dispune şi de un senzor GPS, iar stăpânul câinelui poate vedea o hartă cu locurile în care animalul a fost fericit. 
 
The Posting Tail a fost creată de agenţia de publicitate Saatchi & Saatchi Madrid în parteneriat cu Pedigree. Deocamdată dispozitivul nu este produs în serie, dar poate fi cerut pentru teste pe site-ul Pedigree.es.
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult