Trotinetele electrice KUGOO, modalitate sigură și rapidă de a călători în oraș

09.04.2021
Trotinetele electrice KUGOO, modalitate sigură și rapidă de a călători în oraș

Trotinetele electrice Kugoo sunt alternativele sigure și mai puțin costisitoare ale călătoriilor folosind transportul în comun sau automobilul personal.

Mersul la job cu oricare dintre trotinetele Kugoo S1, Kugoo S1 Plus, Kugoo M4 Pro, care pot fi achiziționate pe geekmall.ro, permite deplasarea rapidă în siguranță și distanțarea socială, imposibil de obținut în anumite condiții în mijloacele de transport în comun, și elimină blocajul în trafic, inevitabil  în orele de vârf când te afli într-un autoturism.

Emisiile automobilelor și camioanelor echipate cu motoare cu ardere internă sunt periculoase nu doar pentru planetă, ci și pentru sănătatea oamenilor. Elementele poluante generate de vehiculele pe benzină sau motorină pot cauza astm, bronșite precum și alte probleme de sănătate. Lucru cu atât mai periculos cu cât ne aflăm in plină pandemie cauzată de COVID-19, din pricina căreia oamenii se pot confrunta cu mari probleme respiratorii.

În schimb, trotinetele electrice de la Kugoo sunt prietenoase cu mediul înconjurător, sunt rezistente, oferă o autonomie de câțiva zeci de kilometri (în funcție de model, condiții de drum și persoana care le utilizează).

În plus, scooterele electrice pot fi încărcate acasă sau la birou astfel că nu trebuie să-ți faci griji că vei rămâne fără combustibil la jumătatea drumului.

Scooterul electric KUGOO S1 asigură o autonomie de până in 30km, oferă 3 moduri de viteză: 15km/h, 25km/h, 30km/h având un motor puternic de 350W. În plus, este echipat cu roți de 8″ cu aderență puternică astfel că poate fi utilizat pe diferite tipuri de drumuri. Și nu în ultimul rând, este dotat cu un display color unde poți verifica viteza, distanța parcursă, timpul, puterea, voltajul dar și alte informații importante. Iar sistemul de atenuare a șocurilor aflat pe punțile față-spate te ajută să ai o călătorie confortabilă. Este ușor de pliat și depozitat.

Scooterul electric KUGOO S1 PLUS asigură o autonomie de până în 25 km, are 3 moduri de viteză: 20km/h, 25km/h, 30km/h și este echipat cu un motor puternic de 350W. Roțile de 8″ oferă un grad ridicat de aderență, iar condusul devine mai confortabil și mai sigur. Pe display-ul generos poți urmări viteza sau distanța parcursă. Pe roata din față are un sistem de frânare E-brake, iar în spate are frână mecanică. Scooterul electric KUGOO S1 PLUS cântărește doar 12.5 kg, iar odată pliat măsoară doar 94.5x18x33 cm.

Scooterul electric Kugoo M4 Pro este unul dintre cele mai puternice produse din clasa sa. Este dotat cu un motor generos de 500W, are o autonomie de până în 70km și o viteză maximă de până în 45 km/h. Este echipat cu roți off-road de 10″ rezistente și sigure. Tocmai de aceea, scooterul electric KUGOO M4 Pro este potrivit pentru orice tip de drum. Un astfel de vehicul puternic este dotat și cu frâne pe măsură: sistem dual de frânare pe roata din față și pe roata din spate. Pliat scooterul electric KUGOO M4 Pro ocupă foarte puțin spațiu și este ușor de depozitat și transportat.

Scooter electric KUGOO G2 Pro este un vehicul rezistent cu un motor imens de 800W, autonomie de până în 50km, iar viteza maximă este de până în 50km/h. Structura unică de foarfecă asigură un sprijin excelent pentru șasiu, până la 30kg. Iar display-ul LCD HD Intuitiv afișează informații importante precum: Mod viteză: Turbo/Standard/Eco, Distanță, Status baterie, Indicator viteză și Viteza medie. Pentru ca scooterul electric KUGOO G2 PRO să ofere performanță ridicată indiferent de drumul pe care este utilizat are nevoie de roți puternice, rezistente care să te poarte în siguranță. Iar, discurile duble au fost alese pentru a preveni reducerea puterii frânelor și, totodata, pentru a ajuta la disiparea căldurii.

Nici copiii nu au fost uitați: Scooter electric pentru copii KUGOO KIRIN Mini 2. Copilul tău se va simți bine și va fi în siguranță de fiecare dată când va conduce trotineta electrică KUGOO KIRIN MINI 2. Are un motor de 150 W ce îi asigură o autonomie de până la 15km și o viteză maximă de 15km/h.

KUGOO a fost fondată în 2015 de o echipă de experți în domeniul E-scooters și în scurt timp a devenit cea mai importantă companie producătoare de scootere/trotinete electrice din lume. Produsele sale sunt comercializate în multe țări europene printre care Spania, Germania, Polonia, Italia și România.

Trotinetele electrice KUGOO sunt potrivite pentru tipuri diferite de drumuri, au o autonomie de funcționare de până la 70 de kilometri și o viteza până la 50 km/ora. Display-ul dispozitivelor oferă o mulțime de informații importante ca de exemplu viteza de deplasare, distanța parcursă, sau nivelul energiei pe care îl are bateria.

Pe geekmall.ro trotinetele electrice KUGOO sunt într-o promoție specială, care se încheie pe 11 aprilie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult