Un bărbat a încercat să introducă droguri în Portugalia folosindu-se de un posterior fals

Un bărbat a încercat să introducă droguri în Portugalia folosindu-se de un posterior fals

Autorităţile din Portugalia au declarat că au descoperit, la un pasager venit cu avionul din Brazilia, 1 kilogram de cocaină. Drogul era ascuns într-un „fund fals”.

 

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost reţinut pe Aeroportul Liston. Poliţia a reuşit să îl prindă, într-o staţie de tren din Lisabona, şi pe cel care trebuia să preia drogurile, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

 

Foto: UPI.com

 

Aceasta nu este singura descoperire ieşită din comun făcută recent pe aeroporturi. În urmă cu câteva luni, o femeie a încercat să intre în China cu peste 100 de terminale iPhone lipite de corp.

 

 

Ea a cumpărat dispozitivele din Hong Kong, unde erau mai ieftine, iar apoi a încercat să le ducă în China. Cum era de aşteptat, vameşii din Shenzen au descoperit „transportul”.

 

CITEŞTE ŞI: Şefii serviciilor secrete din SUA le recomandă cetăţenilor să nu folosească smartphone-uri Huawei, deşi nu au prezentat motive concrete

 

Femeia nici măcar nu a doborât recordul de iPhone-uri lipite de corp cu scopul de a fi trecute graniţa. În 2015 un bărbat a fost arestat, tot în Shenzen, după ce a încercat să treacă de vamă cu 146 de dispozitive iPhone, folosind aceeaşi metodă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult