Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie prin intermediul Facetime din vârful unei stânci. La scurt timp a fost salvat cu elicopterul

Autori: Adrian Popa, Go4it.ro 08.04.2016
Un bărbat şi-a cerut iubita în căsătorie prin intermediul Facetime din vârful unei stânci. La scurt timp a fost salvat cu elicopterul
Un bărbat în vârstă de 27 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit: s-a urcat pe o stâncă la altitudinea de 180 de metri şi apoi a sunat-o pe parteneră prin intermediul aplicaţiei Facetime. I-a făcut propunerea, iar tânăra a acceptat. 
 
Din nefericire pentru Michael Banks, la scurt timp după aceea a rămas blocat pe stânca pe care se căţărase, Morro Rock din California. Din cauza mai multor accidente petrecute acolo în ultimii ani, accesul pe stâncă este interzis. Tânărul a încercat să coboare printr-un loc mai abrupt, dar a rămas captiv pe o terasă îngustă, la o înălţime de 24 de metri. 
 
 
A sunat la 911, iar o echipă de salvare a venit la scurt timp. Din nefericire pentru Banks, salvatorii nu au putut urca la el, iar un elicopter a fost chemat. A urmat o operaţiune de salvare periculoasă, deoarece elicele aparatului de zbor se apropiau foarte mult de marginea stâncii. În cele din urmă, tânărul a fost extras de pe terasă nevătămat. 
 
Todd Gailey, şeful pompierilor din Morro Bay , le-a recomandat îndrăgostiţilor din zonă să facă cereri în căsătorie în locuri în care „nu sunt în pericol să cadă de pe o stâncă”.