Un bărbat și-a pierdut telefonul. L-a găsit plin de selfie-uri cu maimuțe

16.09.2020
Un bărbat și-a pierdut telefonul. L-a găsit plin de selfie-uri cu maimuțe

Un tânăr din Malaezia a declarat că a găsit selfie-uri și clipuri video cu maimuțe pe telefonul recuperat după ce l-a pierdut cu o zi în urmă.

Zackrydz Rodzi, un student în vârstă de 20 de ani, a crezut inițial că dispozitivul i-a fost furat în timp ce dormea, potrivit BBC News.

Ulterior, tatăl tânărului a observat o maimuță în spatele locuinței familiei. Când au apelat din nou telefonul, l-au auzit sunând undeva în apropiere. L-au găsit în praf, sub un palmier.

Citește și: O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul

Când l-a deschis, Zackrydz a avut parte de o mare supriză. Pe telefon să găseau selfie-uri cu maimuțe, dar și clipuri video. Într-o înregistrare se vede o primată care încearcă să mănânce terminalul.

Nu sunt primele maimuțe autoare de selfie-uri

Studentul a declarat că nu a mai auzit ca maimuțele din zonă să fure obiecte din case. „Ceva ce vezi o dată într-un secol”, a scris tânărul pe Twitter, iar postarea lui s-a viralizat.

Acestea nu sunt primele maimuțe care își fac selfie-uri. în 2011, Naruto, un macac din Indonezia, și-a făcut selfie-uri cu camera unui fotograf. Posesorul acesteia, David Slater, s-a judecat cu o organizație care susținea că drepturile de autor îi aparțin maimuței.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult