Un bărbat susține că a filmat femei pe sub fuste pentru a testa telefonul

19.04.2021
Un bărbat susține că a filmat femei pe sub fuste pentru a testa telefonul
Foto: Shutterstock

Un inginer care a fost prins în timp ce filma pe ascuns femei pe sub fuste a declarat că a făcut acest lucru pentru a testa camera telefonului.

Abel Tan Yew Hong, în vârstă de 28 de ani, a filmat astfel zece femei, la sfârșitul anului 2019. Zilele trecute, bărbatul din Singapore a fost condamnat la 11 săptămâni de închisoare.

Hong urmărea victimele pe scările rulante din spații publice și a făcut înregistrările cu un smartphone Sony Xperia, model nespecificat. Tânărul a fost prins de poliție după ce a fost raportat de un bărbat care l-a surprins filmând o femeie într-o stație de transport public.

Avocat: A vrut să vadă dacă poate face înregistrări de calitate pe sub fuste

Autoritățile i-au confiscat inginerului telefonul. Bărbatul lucra la un mare producător de semiconductori al cărui nume nu a fost făcut public.

Citește și: Să-i faci unei femei o poză sub fustă fără acordul ei nu este ilegal în Marea Britanie. În România situaţia e foarte complicată

Potrivit avocatului lui Hong, clientul lui a devenit interesat pe internet de clipurile video filmate pe ascuns sub fustele femeilor. Mai mult, bărbatul ar fi comis infracțiunea pur și simplu pentru a vedea dacă telefonul lui poate face înregistrări de acest fel la calitate mare.

Inginerul are o iubită de foarte mult timp, iar femeia, deși a fost dezamăgită de comportamentul lui, nu l-a părăsit după incident. Cei doi plănuiesc să se căsătorească după ce bărbatul iese din închisoare.

Sursa: The Strait Times

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult