Un copil mic a trimis accidental o imagine, cu mama lui care se schimba, la mai multe contacte FOTO

19.10.2020
Un copil mic a trimis accidental o imagine, cu mama lui care se schimba, la mai multe contacte FOTO
Foto: Facebook/Emily Schmitt

O mamă a trecut prin momente de jenă după ce fetița ei de doi ani i-a făcut poze cu telefonul în timp ce se schimba, apoi a trimis o imagine accidental, pe Snapchat, la mai multe persoane.

Emily Schmitt, în vârstă de 30 de ani, se schimba pentru a merge la serviciu când i-a dat telefonul fetiței ei să se joace cu el. Micuța a deschis camera smartphone-ului și a surprins-o pe mama ei în mai multe ipostaze. Cumva, apoi, fetița a trimis o imagine cu mama ei dezbrăcată parțial mai multor persoane din aplicația Snapchat.

Citește și: Și-a luat pantaloni de la Zara. Când s-a aplecat după telefon, tânăra a dat un spectacol gratuit

Printre cele 15 contacte care au primit imaginea se numără colegi de serviciu, un fost client și un fost coleg de colegiu. „Am, efectiv, murit pentru un minut înainte să revin la viață și să le spun oamenilor ce s-a întâmplat”, a declarat femeia, mama a patru copii.

Emily nu a știut ce s-a întâmplat până când nu a primit un mesaj de la un coleg care i-a mulțumit pentru imagine.


Ulterior, Schmitt a publicat o explicație pe Snapchat și Facebook, iar întâmplarea s-a viralizat. Mai mult, Emily și-a cerut scuze de la fiecare persoană în parte care a primit imaginea nesolicitată.

Sursa: iHeart Radio

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult