Și-a luat pantaloni de la Zara. Când s-a aplecat după telefon, tânăra a dat un spectacol gratuit

18.10.2020
Și-a luat pantaloni de la Zara. Când s-a aplecat după telefon, tânăra a dat un spectacol gratuit
Foto: captură din video

O tânără care și-a cumpărat pntaloni din piele falsă de la Zara a avut parte de un moment nedorit.

Adolescenta de 19 ani a povestit incidentul într-un clip video publicat pe TikTok, care s-a viralizat. Julia Leonard a îmbrăcat pantalonii, care îi plăceau foarte mult, apoi a ieșit în oraș cu familia. La un moment dat, surorii tinerei i-a scăpat telefonul pe jos, iar Julia s-a aplecat să îl ia.

Atunci s-a petrecut incidentul neplăcut. Pantalonii scot un zgomot ciudat atunci când purtătoarea se apleacă, iar apoi se ridică repede. Pentru a demonstra că nu a fost vorba de un accident nefericit, Julia a repetat de mai multe ori mișcarea.

Citește și: Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online

Din fericire pentru Leonard, era doar cu familia. „Slavă domnului că era doar familia mea”, a declarat ea, în clipul video.

Unii utilizatori de TikTok au apreciat caracteristica ascunsă a pantalonilor. „În drum spre Zara să îmi cumpăr o pereche”, a comentat cineva. O altă tânără a scris că are același model de pantaloni și că a pățit același lucru când s-a urcat într-un automobil Uber.

Compania nu a oferit încă o reacție, deși clipul Juliei are milioane de vizualizări.

@julialennaaaSave yourself because I couldn’t ? ##zara ##leatherpants ##Boo ##funny ##embarrased ##storytime♬ original sound – Julia

CITEȘTE ȘI:

Vânzările unei melodii vechi de 43 de ani, triplate de un clip viral publicat pe TikTok

O tânără a fost împușcată mortal în timp ce filma o „răpire”, pentru TikTok

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult