Un pedofil a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce a contactat 11.000 de copii online

29.06.2016
Un pedofil a fost condamnat la 10 ani de închisoare după ce a contactat 11.000 de copii online
Un pedofil care a contactat online mai mult de 11.000 de copii şi a filmat tinere fete pe ascuns în timp ce se schimbau în vestiarul unei pisicine, a fost condamnat la 10 ani de închisoare în Marea Britanie. 
 
Pe telefonul lui Dean Farrar, în vârstă de 50 de ani, au fost găsite 19 clipuri video realizate cu o cameră ascunsă în vestiarul unei piscine din cadrul Oulder Hill Leisure Centre, frecventată de multe minore.
 
Pe internet Farrar folosea conturi false şi se dădea drept un adolescent de 14 ani, cu numele Dean Smythe. Minorii erau contactaţi pe diverse reţele de socializare şi în aplicaţii precum Skype, KIK, XAva Yak sau Oovoo. Într-una din conversaţii, Farrar invită o fetiţă de 8 ani la o întâlnire la KFC. Mai mult, el ia cerut minorei să-i trimită imagini cu ea dezbrăcată, lucru care s-a şi întâmplat. 
 
 
Pe telefonul acuzatului au fost descoperite mii de imagini şi clipuri pornografice în care apăreau copii. 
 
Poliţia l-a prins pe bărbat după ce acesta a contactat o adolescentă de 14 ani, în octombrie 2014. 
El i-a cerut fetei să-l urmărească în timp ce se autosatisface. Tânăra şi-a alertat părinţii, care au chemat poliţia. Oamenii legii au reuşit să localizeze computerul de pe care a fost trimis mesajul, iar Farrar a fost arestat. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult