Un supermarket a ascuns printre raioane un angajat mort

21.08.2020
Un supermarket a ascuns printre raioane un angajat mort

Un supermarket Carrefour din Brazilia a ascuns cadavrul unui angajat, care a murit în timpul serviciului, printre raioane.

Corpul neînsuflețit a fost acoperit cu câteva umbrele. Bărbatul a murit, potrivit presei locale, din cauza unui infarct.

Angajații care au acoperit astfel cadavrul au declarat că nu au dorit să genereze panică. Sute de oameni au continuat să cumpere din magazin.

O imagine cu cadavrul din supermarket a ajuns pe internet

Incidentul s-a viralizat, însă, pe rețelele de socializare, iar supermarketul a fost criticat dur. S-a aflat despre incident după ce un client a observat omul mort și i-a făcut o poză. „Acesta este corpul unui angajat decedat, în mijlocul unui supermarket Carrefour. A murit în timpul serviciului și a fost acoperit cu umbrele”, a scris cineva pe Twitter, alături de imagine.

Citește și: Cum poți vedea cât de aglomerat este un supermarket Mega Image sau Lidl cu ajutorul Google Maps

Ulterior, compania și-a cerut scuze pentru incident: „Carrefour își cere scuze pentru modul neadecvat în care a tratat trista și neașteptata moarte a domnului Moisés Santos, victima unui infarct”.

Compania a recunoscut că supermarketul a greșit deoarece nu s-a închis imediat după decesul angajatului.

Sursa: Yahoo! News

Citește și: Amazon a prezentat căruciorul de cumpărături inteligent care te scapă de statul la coadă | VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult