Unii oameni cred că papa Francisc a fost înlocuit cu o hologramă, pe 13 aprilie – VIDEO

18.04.2020
Unii oameni cred că papa Francisc a fost înlocuit cu o hologramă, pe 13 aprilie - VIDEO

Un clip video cu papa Francisc a devenit popular pe rețelele de socializare, mai ales în rândurile adepților teoriilor conspirației. În înregistrare pare că suveranul pontif dispare brusc după ce salută mulțimea de la o fereastră. Momentul a fost filmat pe 13 aprilie.

La scurt timp după aceea a apărut teoria cum că liderul Bisericii Catolice este bolnav sau chiar mort, iar suveranul pontif a fost înlocuit cu o hologramă. Unii merg atât de departe încât spun că Vaticanul nu face anunțul deoarece nu dorește să tulbure și mai mult lumea în aceste momente dificile cauzate de pandemia COVID-19.

VEZI IMAGINILE DIN GALERIA FOTO

Clipul video „Is the Pope a Hologram?”, în care este prezentat momentul în care apare papa Francisc cu încetinitorul, a strâns peste 315.000 de afișări pe YouTube.

Aceasta nu este singura teorie a conspirației care se propagă în aceste zile. Mai multe celebrități au pus gaz pe foc după ce au susținut teoria conform căreia există o legătură între 5G și boala COVID-19, care răvășește planeta. Printre vedetele care susțin legătura dintre 5G și COVID-19 se numără Woody Harrelson, John Cusack, Amir Khan și cântăreața M.I.A.

CITEȘTE ȘI:

Elon Musk crede că oamenii sunt personaje în jocul video al unei civilizaţii mai avansate

Realitate virtuală, inteligenţă artificială, holograme… Următorul lucru important în tehnologie nu a fost încă descoperit

Ruşii protejează locurile de parcare pentru invalizi cu holograme

Urmărește Go4IT.ro pe Google News