Urări de Anul Nou: Cele mai frumoase urături şi felicitări de Anul Nou pe care le poţi trimite prin SMS, WhatsApp sau Messenger

Urări de Anul Nou: Cele mai frumoase urături şi felicitări de Anul Nou pe care le poţi trimite prin SMS, WhatsApp sau Messenger

Urări de Anul Nou. De Anul Nou este frumos să le trimiţi membrilor familiei, rudelor, prietenilor şi cunoscuţilor urături şi felicitări. Dacă eşti în pană de inspiraţie, îţi propunem câteva mesaje pe care le poţi trimite celor dragi de Revelion prin intermediul unui mesaj text sau aplicaţiile de chat.

Urări de Anul Nou – Urături şi felicitări de Anul Nou care pot fi trimise oricui

„De Revelion, este momentul sa lasam in urma trecutul si sa ne bucuram de prezent! La multi ani frumosi!”

„Ai grija ce iti doresti astazi pentru ca am vorbit ca in 2017 sa ti se implineasca toate dorintele! Gandeste-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei sa le primesti in dar de Anul Nou!”

„Sa intampinam cu drag si bucurie noul an si sa il sarbatorim asa cum se cuvine! La multi ani si petrecere frumoasa de Revelion!”

„Astazi scapam de anul ce a trecut. Sper sa ai parte de 365 de zile fericite si norocoase in 2017!”

„Sper ca in anul urmator sa nu te intalnesti cu dentisti, medici, politisti, controlori de la garda financiara si instalatori! Sa ai un An nou lipsit de griji!”

„Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri.”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Previziuni meteo de Revelion: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!”

Urări de Anul Nou – Urături şi felicitări de Anul Nou hazlii

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

„Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!”

„SMS: Să Mă Suni şi tu mai des la anul! Te îmbrăţişez!”

„Aho, aho, prieten bun care stai online acum. Ia opreste-te din scris si-asculta ce-am de zis! Chiar de esti cu DND, BE RIGHT BACK sau NMD, sper sa nu îmi dai ignor, ca iti spun un plugusor. N-am intrat sa te stresez, am intrat sa iti urez: La Multi ani si fericire, liste de id-uri pline!”

Urări de Anul Nou – Urături şi felicitări de Anul Nou pentru persoana iubită

„Sunt nerabdator sa petrec inca o data sarbatorile de iarna cu tine. Ma simt ca intr-o poveste, sunt fermecat sa am in preajma mea o fiinta atat de magica intr-o perioada magica a anului. Sa fii tu oare sufletul meu pereche?”

„Toate artificiile din lume nu ar putea echivala cu cele starnite in inima mea. M-au bucurat urarile tale din noaptea de 31. O ploaie de luminite multicolore s-au conturat in sufletul meu. Iti apartin. TE IUBESC!”

„În 2017 o să îi cer lui Dumnezeu să-ţi dea sănătate, dar ca să îţi umplu sufletul cu dragoste, o să mă ocup personal. Un An Nou fericit!”

„Vine un uragan de fericire, dragoste şi linişte cu urarea că anul 2017 să-ţi aducă toate aceste lucruri.”

„Simt ceva in inima mea, este ca o mica flacara. De fiecare data cand te vad, aceasta flacara se aprinde. Aceasta flacara arde pentru tine, pentru ca te iubesc! Deabia astept sa ard iar in flacari, azi, la petrecerea de Revelion!”

„În contul tău, la bancă numită Viaţa, am depus o urare pentru 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucura-te atunci când îl vei goli! La Mulţi Ani!”

„Singura magie pe care o simt nu este cea a Anului Nou care se apropie, ci magia ta… Te iubesc si as vrea sa-mi petrec de acum incolo toate zilele alaturi de tine!”

Urări de Anul Nou – Urături şi felicitări de Anul Nou în versuri

„Spune anului ce vine,
Să-ţi aducă numai bine…
Şi mai spune-i să îţi dea,
Tot ce vrea inima ta…
Sănătate şi mulţi bani
La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

„Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2016 plin!”

„Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
La Multi Ani, 2017!”

„Să aveţi parte de tot ce aveţi şi mai vreţi,
De tot ce nu aveţi şi vă doriţi,
De tot ce vă lipseşte şi nu ştiţi.
Un an nou fericit!
Mulţi ani cu sănătate!”

Cele mai frumoase urături şi felicitări de Anul Nou pe care le poţi trimite prin SMS sau Messenger. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult