Vă mai amintiţi de laptopul cu 3 ecrane prezentat de Razer la CES? A fost furat

09.01.2017
Vă mai amintiţi de laptopul cu 3 ecrane prezentat de Razer la CES? A fost furat

Razer a făcut valuri la CES 2017 cu laptopul său cu trei ecrane. Deşi un prototip, dispozitivul arată ce se poate face cu tehnologia de azi. Computerul a atras din nou atenţia după ce a fost furat de la salon, în ultima zi.

Hoţul a furat două concepte ale companiei, printre care şi laptopul cu trei ecrane. „Am fost informat că două dintre prototipurile noastre au fost furate astăzi din cabina de la CES”, a scris pe Facebook şeful companiei, Min-Liang Tan.

Organizatorii CES şi poliţia au deschis o anchetă şi încearcă să găsească hoţul. 

Nu este prima dată când Razer atrage atenţia hoţilor. În 2011, două prototipuri de laptopuri Blade au fost furate din centrul de cercetare şi dezvoltare al companiei din San Francisco.

Nu este exclusă nici varianta spionajului industrial. Este foarte posibil ca dispozitivele concept să fi fost furate de o companie rivală pentru a fi studiate în detaliu. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult