VIDEO: O femeie a găsit un mesaj ciudat scris pe tomberon, în zăpadă, iar acesta are o explicație terifiantă

15.01.2021
VIDEO: O femeie a găsit un mesaj ciudat scris pe tomberon, în zăpadă, iar acesta are o explicație terifiantă
Foto: captură de ecran

O femeie a arătat pe o rețea de socializare un mesaj ciudat scris în zăpadă pe tomberonul din fața locuinței ei.

În clipul video, publicat pe TikTok, apare mesajul „1F”. Femeia, numită Jade, a întrebat alți utilizatori ai platformei dacă știu ce înseamnă, iar răspunsurile lor au speriat-o.

„Înseamnă că acolo locuiește o femeie singură”, a scris cineva. Mesajul 1F vine de la „one female” (trad. – o femeie). Potrivit persoanei respective, poate fi un mesaj lăsat de infractori pentru partenerii lor care ar putea veni mai târziu să o jefuiască pe femeie, care locuiește în SUA.

@bby.jade__What does this mean? @dutchintheusa♬ original sound – I hate you

„Înseamnă că ești urmărită! Ai grijă”, a mai comentat un utilizator de TikTok. Altcineva i-a sugerat să acopere semnul cu zăpadă și să scrie un alt mesaj, „2M”, care să indice că acolo locuiesc doi bărbați („2 males”).

Ulterior, Jade a spus că a anunțat poliția și că s-a dus să locuiască pentru câteva zile la mama ei. Femeia a spus că va fi însoțită de cineva atunci când se va întoarce acasă.

Sunt și internauți care cred că toată povestea a fost pusă la punct de Jade pentru a deveni faimoasă. Postarea ei a devenit, într-adevăr, virală, fiind văzută de milioane de ori pe TikTok.

CITEȘTE ȘI:

Un tehnician a găsit un mesaj ascuns într-un iPhone adus la reparat: „Spune-i soției mele… banii sunt ai tăi”

Când a văzut-o, barmanul de la Starbucks i-a scris „Mesaj secret” pe pahar. Surpriza avută de tânără