VIDEO: O femeie a găsit un mesaj ciudat scris pe tomberon, în zăpadă, iar acesta are o explicație terifiantă

15.01.2021
VIDEO: O femeie a găsit un mesaj ciudat scris pe tomberon, în zăpadă, iar acesta are o explicație terifiantă
Foto: captură de ecran

O femeie a arătat pe o rețea de socializare un mesaj ciudat scris în zăpadă pe tomberonul din fața locuinței ei.

În clipul video, publicat pe TikTok, apare mesajul „1F”. Femeia, numită Jade, a întrebat alți utilizatori ai platformei dacă știu ce înseamnă, iar răspunsurile lor au speriat-o.

„Înseamnă că acolo locuiește o femeie singură”, a scris cineva. Mesajul 1F vine de la „one female” (trad. – o femeie). Potrivit persoanei respective, poate fi un mesaj lăsat de infractori pentru partenerii lor care ar putea veni mai târziu să o jefuiască pe femeie, care locuiește în SUA.

@bby.jade__What does this mean? @dutchintheusa♬ original sound – I hate you

„Înseamnă că ești urmărită! Ai grijă”, a mai comentat un utilizator de TikTok. Altcineva i-a sugerat să acopere semnul cu zăpadă și să scrie un alt mesaj, „2M”, care să indice că acolo locuiesc doi bărbați („2 males”).

Ulterior, Jade a spus că a anunțat poliția și că s-a dus să locuiască pentru câteva zile la mama ei. Femeia a spus că va fi însoțită de cineva atunci când se va întoarce acasă.

Sunt și internauți care cred că toată povestea a fost pusă la punct de Jade pentru a deveni faimoasă. Postarea ei a devenit, într-adevăr, virală, fiind văzută de milioane de ori pe TikTok.

CITEȘTE ȘI:

Un tehnician a găsit un mesaj ascuns într-un iPhone adus la reparat: „Spune-i soției mele… banii sunt ai tăi”

Când a văzut-o, barmanul de la Starbucks i-a scris „Mesaj secret” pe pahar. Surpriza avută de tânără

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult