Video recorder în perechea de ochelari

05.09.2007
Video recorder în perechea de ochelari

O pereche de ochelari ce au incorporată o cameră video care poate înregistra tot ce vedem pe un PVR micuţ e o jucărie demnă de agentul MI6 James Bond, nu? Acum ea e accesibilă publicului larg, sau de fapt celor dispuşi să plătească peste 800 euro pentru a o avea.

Ochelarii sunt la modă, cu rame mari şi lentile albastre. Datorită dimensiunilor considerabile, nimeni nu îşi va da seama că au o cameră video înăuntru. Din poze eu nu am reuşit să o dibuiesc. Cu toate acestea, micul aparat este capabil să filmeze color în rezoluţie 510×492 (NTSC)sau 500×582(PAL). Desigur, înregistrarea conţine şi sunet.

Datele vor fi stocate pe un player multimedia, ce se leagă prin fir de ochelari. Hmmm, firul acesta, oricât de subţire şi discret ar fi, sigur strică toată idea de a filma fără a fi detectat. O modalitate de streaming wireless ar fi fost indicată. Player-ul poate folosi carduri SD şi are un display pentru a vizualiza materialul înregistrat.

Trebuie să recunoaştem, gadgetul nu este un vârf al tehnologiei în domeniu, tocmai de aceea preţul său mi se pare cam piperat… Mă întreb cine l-ar cumpăra… Eu cu siguranţă nu!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News