Zuckerberg a ieșit să facă surfing pe o placă de 12.000 de dolari și cu multă cremă pe față. Cele mai hazlii meme-uri – FOTO

21.07.2020
Zuckerberg a ieșit să facă surfing pe o placă de 12.000 de dolari și cu multă cremă pe față. Cele mai hazlii meme-uri - FOTO
Foto: Profimedia Images

Mark Zuckerberg a mers să facă surfing pe Insula Kauai din Hawai, iar imaginile surprinse cu această ocazie au devenit populare pe internet. Nu datorită plăcii electrice în valoare de 12.000 de dolari pe care a folosit-o miliardarul, ci datorită stratului gros de cremă de protecție cu care s-a dat șeful Facebook pe față.


Modelul de placă electrică folosită de Zuckerberg (cel mai probabil un Jetfoiler) poate fi controlat prin intermediul unui controller care se ține în mână.

În ceea ce privește crema folosită, aceasta este o alternativă mai sigură la cele tradiționale. Este vorba de protecție solară pe bază de oxid de zinc, o substanță care nu pătrunde în piele și acționează ca o mască fizică care blochează razele UV, în loc să le absoarbă.

Zuckerberg nu este bine primit în Hawaii

Zuckerberg deține mai multe proprietăți în Hawaii, în valoare de peste 100 de milioane de dolari. Recent, Mia Brier, o localnică, a lansat o campanie pe Change.org prin care cere să i se interzică miliardarului să mai achiziționeze teren pe insula Kauai, cea mai veche din punct de vedere geologic din Hawaii.

Zuckerberg este acuzat că a chemat în instanță mai mulți vecini, care refuză să îi vândă terenurile de care are nevoie pentru a se extinde.

Brier scrie că șeful Facebook stă maxim două luni pe an în Hawaii, dar localnicii stau tot timpul acolo. Petiția a fost semnată deja de peste 750.000 de persoane într-o săptămână.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult