DJI Air 2S aduce funcțiile modelului Pro pe o dronă mai mică și mai ieftină

16.04.2021
DJI Air 2S aduce funcțiile modelului Pro pe o dronă mai mică și mai ieftină

Există deja un trend în jurul lansărilor DJI. În general, cu o săptămână sau două înainte de anunțul oficial aflăm cam toate detaliile despre produs. De câteva ori, dronele companiei au fost puse la vânzare direct de magazine, iar în alte situații am văzut imagini și specificațiile oficiale. Cert este că anunțul dronei DJI Air 2S nu este deloc o surpriză. Totuși, această lansare confirmă faptul că DJI continuă să aducă funcțiile de top la prețuri mai mici, Air 2S fiind foarte similară în capabilități cu modelul mia scump, Mavic 2 Pro.

Drona Air 2S de la DJI permite filmări la 5.4K și conectivitate la 12 km

DJI Air 2S este o dronă identică din punct de vedere al design-ului cu modelul Mavic Air 2, lansat anul trecut. Diferența majoră o face ansamblul de cameră foto, care este acum echipat cu un senzor mai mare, cu diagonală de 1”. Acesta este cel mai mare senzor folosit pe dronele DJI din gama consumer ți enthusiast și similar cu cel de pe Mavic 2 Pro. Modelul Pro, are însă încă în plus branding Hasselblad, companie subsidiară DJI, cât și o diafragmă variabilă. Totuși, acea dronă este mai mare, mai rapidă și semnificativ mai scumpă.

Noul Air 2S Beneficiază însă de câteva tehnologii mai noi. OcuSync 3.0 este cel mai important upgrade, conexiunea permițând control pe o distanță de până la 12 km în situații optime. Apoi, drona integrează funcții numite Master Shots, care înregistrează automat diverse cadre cu mișcări avansate, fără ajutor din partea utilizatorului.

dji air 2s

Drona poate înregistra materiale video până la rezoluție 5,4K la 30 de cadre pe secundă sau Full HD până la 120 de cadre pe secundă. și fotografii la 20 megapixeli și poate rămâne în aer timp de 31 de minute în condiții de zbor ideale. Probabil că autonomia reală este undeva pe la 25 de minute la o singură încărcare de la acumulatorul de 3.500 mAh.

Spre diferență de alte drone, DJI Air 2S integrează și 8 GB memorie internă, fără card SD, însă are o greutate de 595 grame, fiind de mai mult de două ori  mai mare și grea față de DJI Mini 2.

Modelul DJI Air 2S este deja disponibil la vânzare, fiind disponibil în România la prețul de 4.999 lei în varianta de bază și 6.399 lei în varianta Fly More Combo, cu trei acumulatori, mai multe rezerve pentru elice și o geantă de transport.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult