Vibratii cu Compact Impact’s Vibro Sounder

06.12.2006
Vibratii cu Compact Impact's Vibro Sounder

Un nume ciudat pentru un sistem de sunet este purtat de creaţia inginerilor de la Compact Impact, Vibro Sounder. Nu vă gândiţi la prostii. Acesta este de fapt un convertor sonic care poate produce vibraţia suprafeţelor solide aflate în apropierea sa conform acordurilor melodiei care este rulată. Astfel, suprafeţele din sticlă, lemn, plastic sau beton sunt transformate într-un fel de boxe de mari dimensiuni.

Vibro Sounder

Dar de ce am avea nevoie de un astfel de sistem? Pentru că el este extrem de compact. Dimensiunile de 60 x 60 x 50mm şi greutatea de 550 g îl fac portabil şi perfect potrivit celor care vor să ia cu ei un sistem de sunet în vacanţă. Puterea maximă este de 20 W RMS, decentă chiar şi pentru o mini petrecere în cabana de la munte, iar sunetul poate fi redat cu ajutorul unui Notebook, PC sau chiar iPod, care se conectează la Vibro Sounder prin intermediul jack-urilor stereo de 2,5 sau 3,5 mm.

Calitatea acustică este deplină, acest dispozitiv asigurând un sunet clar şi bine echilibrat, superior produselor de acest gen de pe piaţă. În preajma unor suprafeţe din lemn în special, efectul obţinut este foarte asemănător cu cel al unor boxe High Tech, mult mai voluminoase şi mai scumpe. Producătorii spun chiar că Vibro Sounder redă un sunet comparabil cu cel produs de instrumentele muzicale. Adică vă veţi putea bucura de un spectacol de muzică clasică în propria sufragerie, şi, dacă închideţi ochii, vă veţi simţi ca şi cum aţi fi în sala de concerte.

Vibro Sounder

Dispozitivul are un design clasic şi sobru, la impresia generală contribuind şi culoarea sa neagră. Pe lângă Vibro Sounder-ul propriu zis, pachetul mai conţine adaptorul pentru alimentare şi o telecomandă cu diverse funcţii (reglaj nivel sonor, reglaj Treble/Bass, etc). Toate acestea la un preţ de 185 $. Cârcotaşii vor spune că este cam mult, însă nu trebuie să uităm că acest dipozitiv se adresează iubitorilor de gadgeturi şi nu "muritorilor de rând".

Urmărește Go4IT.ro pe Google News