Huawei FreeClip: design unic și până la 32 de ore de ascultare! La ce preț vor fi disponibile

13.12.2023
Huawei FreeClip: design unic și până la 32 de ore de ascultare! La ce preț vor fi disponibile

Huawei a anunțat lansarea căștilor wireless FreeClip, un produs cu un design unic „open-ear”, care se diferențiază de modele anterioare ce veneau cu formă mai tradițională. FreeClip reprezintă răspunsul Huawei la cererea utilizatorilor pentru o experiență auditivă care să combine calitatea tehnologică a căștilor wireless in-ear cu posibilitatea de a rămâne conectat la mediul înconjurător.

Căștile sunt concepute pentru a fi ideale în medii sportive, exterioare sau pentru multitasking în birou, datorită designului lor „open-ear”. Huawei subliniază că FreeClip sunt primele căști simetrice open-ear ale companiei, cu un design identic pentru urechile stângă și dreaptă.

Pentru a realiza un design ergonomic care să se potrivească tuturor tipurilor de urechi, Huawei a analizat mii de forme de urechi, colectând peste 10.000 de date. Astfel, căștile FreeClip sunt compuse din trei părți: „Comfort Bean”, „Acoustic Ball” și designul „C-bridge”. Partea „C-bridge”, care leagă zona sferică de partea superioară, include un senzor adaptativ ce ajustează forța de strângere a mecanismului de prindere, asigurând o presiune confortabilă și o fixare fermă pe ureche.

Autonomie de până la 32 de ore și încărcare completă în doar 40 de minute!

FreeClip promite o durată de funcționare de până la 32 de ore (cu încărcare din carcasa inclusă) și se încarcă complet în doar 40 de minute, oferind 3 ore de ascultare după doar 10 minute de încărcare.

Căștile sunt rezistente la apă și praf, având un rating IP54, dar această rezistență se limitează doar la căști, nu și la carcasa de încărcare. Totuși, Huawei avertizează că rezistența la apă și praf nu este permanentă și poate scădea în timp din cauza uzurii zilnice. Astfel, utilizatorii sunt sfătuiți să evite încărcarea dispozitivului în medii umede.

Disponibile în două opțiuni de culoare, negru și violet, căștile FreeClip vor avea un preț de aproximativ 1.000 RON și vor ajunge pe piața din Europa la sfârșitul lunii decembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult