Ce funcții de inteligență artificială ar putea integra seria Samsung S24

16.12.2023
Ce funcții de inteligență artificială ar putea integra seria Samsung S24

Seria Samsung Galaxy S24 este așteptată să vină cu actualizări semnificative în domeniul inteligenței artificiale (AI) pentru utilizatorii Samsung, cu noi caracteristici AI care ar putea include traduceri în timp real ale apelurilor și alte funcții importante. Noile funcții AI sunt menite să plaseze Samsung Galaxy S24 la același nivel cu Google Pixel 8, un alt smartphone care a pus un accent mare pe caracteristicile AI.

Un utilizator popular de pe X (fostul Twitter) a dezvăluit posibilele caracteristici AI care s-ar putea regăsi în seriile Galaxy S24. Conform postării sale, se așteaptă ca Galaxy S24 Ultra să includă o funcție AI de căutare, care le va permite dispozitivelor să caute automat cuvinte subliniate. De asemenea, o nouă caracteristică a înregistrării vocale este menționată, care va fi capabilă să recunoască până la zece voci diferite, utilă în traducerea conversațiilor și generarea rezumatelor.

Seria Galaxy S24 ar putea include, de asemenea, o funcție AI pe dispozitiv pentru traduceri în timp real în 14 limbi în timpul apelurilor audio. Informatorul sugerează că seria ar putea îmbunătăți capacitățile de traducere în 35 de limbi fără a necesita aplicații terțe.

Cum promovează Samsung seria Galaxy S24

Samsung promovează seria Galaxy S24 ca fiind primele sale smartphone-uri care vor fi comercializate sub numele de „telefoane AI generative”. Mai devreme în acest an, Samsung a depus un brevet pentru „Telefon AI” și „Smartphone AI”, stârnind și mai mult interesul pentru seria Galaxy S24 cu AI generativ. Rapoartele sugerează, de asemenea, că Samsung va folosi tehnologia bateriilor de vehicule electrice (EV) în smartphone-urile seriei Galaxy S24 pentru a oferi o durată de viață mai lungă a bateriei.

Se așteaptă ca seria Samsung Galaxy S24 să includă trei modele de smartphone-uri: Galaxy S24, Galaxy S24 Plus și Galaxy S24 Ultra. Deși datele oficiale de lansare nu au fost încă anunțate, se zvonește că Samsung va lansa aceste dispozitivele pe 17 ianuarie 2024, un calendar similar cu lansarea seriei Galaxy S23, care a avut loc la nivel global în prima săptămână a lunii februarie 2023.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult