Samsung Galaxy S23 FE poate fi comandat acum și în Europa

07.12.2023
Samsung Galaxy S23 FE poate fi comandat acum și în Europa

Samsung Galaxy S23 FE a devenit disponibil pe două piețe importante, Coreea de Sud și Europa. Cât costă noul smartphone de la Samsung în România?

Samsung Galaxy S23 FE a ajuns astăzi pe două noi piețe importante. Telefonul este acum disponibil și în Coreea de Sud și Europa, după ce a fost inițial lansat în anumite țări asiatice și mai târziu în Statele Unite.

Potrivit GSMArena, Samsung Galaxy S23 FE se vinde în țara sa de origine pentru 847.000 KRW, ceea ce se traduce prin aproximativ 600 de euro. Noul telefon va fi disponibil în patru nuanțe: Cream, Graphite, Mint și Purple. Există două culori suplimentare, Indigo și Tangerine, care sunt exclusive pentru Samsung.com și un singur magazin fizic în cartierul luxos Gangnam din Seul.

În România, Samsung Galaxy S23 FE vine echipat cu procesorul Exynos 2200 pe 4 nm. Configurația de bază include 8GB de RAM. Nu există variante pentru cei care vor mai mult RAM. În schimb, sunt disponibile două variante pentru spațiul de stocarea este de 128GB sau 256GB, iar niciuna dintre ele nu oferă slot de microSD.

Ce oferă noul Samsung Galaxy S23 FE?

Galaxy S23 FE folosește 3 camera: senzorul principal de 50 MP beneficiază de stabilizare optică a imaginii (OIS) și este acompaniat de un senzor ultra-wide de 12 MP și o cameră telefoto cu zoom optic 3x.

Telefonul folosește un display Dynamic AMOLED 2X de 6,4″ cu rezoluție FHD+ și un refresh rate de 60-120Hz. De asemenea, este acoperit cu Gorilla Glass 5. În ciuda faptului că este mai mare decât predecesorul său, acest nou model nu mărește capacitatea bateriei, care rămâne la 4.500 mAh, viteza de încărcare prin cablu rămâne tot la 25W — ajungând de la 0-50% în 30 de minute — și suportată încărcare wireless.

În România, cea mai accesibilă versiune, cea de 128 GB, are un preț de 3.499 de lei, în timp ce varianta de 256 GB vă va scoate din buzunare 3.799 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult