Frigiderul care te notifică înainte să expire mâncarea și răspunsul la telefon direct de pe plita de inducție. Ce a prezentat Samsung la CES 2024

12.01.2024
Frigiderul care te notifică înainte să expire mâncarea și răspunsul la telefon direct de pe plita de inducție. Ce a prezentat Samsung la CES 2024

La Consumer Electronics Show (CES) 2024 din Las Vegas, Samsung Electronics a fost în centrul atenției cu electrocasnicele sale BESPOKE. Cu un design elegant și cele mai recente funcții bazate pe inteligență, electrocasnicele BESPOKE aduc un stil futurist și funcționalități suplimentare, scrie News Samsung.

Zona Home Experience a standului Samsung de la CES a fost gazda unor demonstrații impresionante ale funcționalităților AI ale liniei de electrocasnice BESPOKE. Printre atracțiile principale s-a numărat Frigiderul BESPOKE 4-Door Flex 2024 cu AI Family Hub+1, care a captat atenție cu funcții precum AI Vision Inside. Funcția le permite utilizatorilor să vadă interiorul frigiderului și să urmărească data de expirare a alimentelor stocate, trimițând, de asemenea, notificări și sugestii de rețete prin Samsung Food.

Vizitatorii au putut vedea demonstrații ale interconectivității dintre aparate și dispozitive, facilitând multitaskingul și, desigur, simplificând viața de zi cu zi. De exemplu, dacă telefonul sună în timp ce gătesc, utilizatorii pot răspunde apelului direct de pe ecranul plitei de inducție, fără a fi nevoie să utilizeze smartphone-ul.

Samsung a prezentat șo aspiratoarele sale BESPOKE, cu accent pe modelul BESPOKE Jet AI. Dispozitivul vine cu funcționalitatea de curățare cu abur și recunoaștere AI a obiectelor pentru o experiență de curățare mai inteligentă, conform Samsung.

Ce alte electrocasnice a mai prezentat Samsung la CES 2024

Plita de inducție Anyplace utilizează un mecanism de încălzire cu bobină pentru a găti în măsură egală alimentele, indiferent unde sunt plasate pe plită. De asemenea, funcția AI Cook Manager detectează lichidele care fierb și ajustează automat setările pentru a preveni ca lichidul să ajungă pe plită.

Samsung a evidențiat și modul în care aparate precum plita de inducție Anyplace, gama Slide-in și cuptorul BESPOKE pot găti în mod corect și sigur cu intervenție limitată, oferindu-le utilizatorilor motive să fie liniștiți atunci când trebuie să părăsească temporar bucătăria. Odată finalizat gătitul, aparatul trimite automat o notificare.

Frigiderul BESPOKE 4-Door Flex 2024 cu AI Family Hub+ a impresionat și cu ecranul de 32 de inci, care poate afișa de la videoclipuri de gătit pe YouTube sau TikTok până la emisiuni preferate pe Samsung TV Plus. De asemenea, vizitatorii pot căuta videoclipuri de rețete folosind comenzi vocale prin asistentul Bixby.

În ceea ce privește sustenabilitatea, Samsung a subliniat modul în care modul AI Energy economisește energia. Modul monitorizează utilizarea energiei, analizând orele de vârf și cele fără activitate intensă, activând automat dispozitivele pentru a efectua sarcini precum cicluri de spălare sau încărcarea aparatelor în afara orelor de vârf.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult