Acum poți derula la nesfârșit în feed-ul de pe Instagram

23.08.2020
Acum poți derula la nesfârșit în feed-ul de pe Instagram

La fel ca în rețeaua Facebook, utilizatorii Instagram puteau derula destul de mult în feed-ul de conținut, până când în cele din urmă întâlneau un mesaj de informare cum că au văzut toate postările nou distribuite de prietenii sau paginile la care sunt abonați.

Cel puțin în cazul Instagram, derularea obsesivă a listei pentru a vedea toate postările nou distribuite de pe conturile urmărite devine un ideal fără sorți de izbândă.

Instagram

Instagram dorește să-și păstreze utilizatorii conectați pentru cât mai mult timp

Țintind să alimenteze la nesfârșit „dependența” utilizatorilor, administratorul Facebook a introdus un nou algoritm care asigură selectarea la nesfârșit de conținut pe temele de interes observate anterior, chiar dacă acesta este distribuit de pe conturi la care nu ai dat Follow.

Instagram numește această funcționalitate Suggested Posts, postările extrase cu acest algoritm apărând în continuarea feed-ului de conținut, atunci când nu mai ai nimic nou de văzut de pe conturile pe care le urmărești în mod normal.

Spre exemplu, dacă urmărești un restaurant cu un anume specific de mâncare, atunci postările sugerate vor referi specificul acestuia, dar extrăgând conținut de pe alte conturi.

Instagram precizează că postările selectate cu noul algoritm sunt diferite de cele afișate la tab-ul Explore, acestea fiind relaționate cu specificul conturilor de Instagram pe care le urmărești deja și nu termenii de căutare folosiți anterior.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult