Aplicaţia Facebook Messenger, disponibilă şi în versiune pentru Windows 10 Mobile

02.06.2016
Aplicaţia Facebook Messenger, disponibilă şi în versiune pentru Windows 10 Mobile

În timp ce alţi dezvoltatori opresc suportul pentru platforma Windows Phone, rămasă cu o cotă de piaţă mai mică de 1%, Facebook încă mizează pe ecosistemul Microsoft şi lansează o versiune a aplicaţiei sale de mesagerie compatibilă cu Windows 10 Mobile.

Cei drept, încă la stadiu beta, noua aplicaţie Messenger poate fi descărcată gratuit prin intermediul Windows Store.

Chiar dacă nu este finalizată, versiunea pentru Windows 10 Mobile a clientului Facebook Messenger oferă deja suport pentru notificări şi previzualizarea mesajelor primite în Live Tile-ul aplicaţiei, trimiterea de poze, clipuri video şi GIF-uri animate, folosirea de sticker-e în firul conversaţiei, crearea grupurilor de conversaţie pentru a discuta cu mai multe persoane simultan, funcţie de căutare şi trimiterea discuţiilor avute către persoane care nu au luat parte la conversaţia iniţială.

PayPal opreşte suportul pentru platformele Windows Phone, BlackBerry şi Amazon Fire OS

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult