Aplicaţia Facebook Messenger include o funcţie ascunsă pentru chat

Autor: Aurelian Mihai 15.09.2016
Aplicaţia Facebook Messenger include o funcţie ascunsă pentru chat

Disponibil prin intermediul unei aplicaţii separate pentru mobil şi apoi retras fără prea multe explicaţii, un mod de conversaţie mai rar folosit îşi face apariţia ca funcţie ascunsă în aplicaţia Facebook Messenger.

Identificată în codul aplicaţiei cu denumirea „Rooms”, funcţia neanunţată oficial permite utilizatorilor să creeze grupuri publice de discuţie, la care poate participa oricine foloseşte link-ul furnizat de autor.

Definite drept „grupuri pentru conversaţii publice, acoperind diverse subiecte şi interese”, noile Messenger Rooms sunt deschise oricărei persoane foloseşte link-ul primit pe Messenger sau ataşat unei postări Facebook, permiţând inclusiv persoanelor care nu se cunosc în mod direct să discute pe marginea unor subiecte şi interese comune.

În plus o secţiune de administrare disponibilă în cadrul aplicaţiei Messenger pune la dispoziţie opţiuni suplimentare pentru distribuirea de poze sau alte forme de conţinut, către toţi participanţii la discuţie.

Contactaţi pentru informaţii, administratorii reţelei de socializare au declarat că Facebook desfăşoară frecvent teste restrânse, însă fără a furniza mai multe detalii.

Tags: