Apple anunță Apple One, abonamentul care include toate serviciile online ale companiei

15.09.2020
Apple anunță Apple One, abonamentul care include toate serviciile online ale companiei

Apple a anunțat noul abonament Apple One, care include toate serviciile companiei, de la iCloud la Apple TV, Apple News+, Apple Music, Apple Arcade și Fitness+. Acesta pornește de la 15 dolari pe lună, cu patru servicii integrate, și poate crește la 20 de dolari pe lună pentru un plan familial, cât și la 30 de dolari pe lună în țările în care sunt disponibile toate serviciile. Acest serviciu va fi disponibil și în variantă trial pentru o lună, care oferă acces la toate serviciile deodată.

Planuri tarifare

Apple One Individual

Apple One Individual Include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade și stocare în iCloud și este disponibil pentru un singur utilizator.

Oferă o reducere semnificativă față de plata celor patru servicii simultan, fiind în anumite cazuri mai ieftină decât două servicii individuale. Așa că dacă ai deja Apple Music și vrei să te înscrii și în Apple Arcade, este mai convenabil să cumperi acest abonament, care vine la pachet cu încă două servicii.

Prețul lunar pentru Apple One Individual este de 15 dolari.

Apple One Family

Versiunea de familie, care permite membrilor familiei să folosească toate cele patru servicii: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade și stocare în iCloud.

Acest lucru înseamnă că este disponibil pentru până la cinci membri ai aceleiași familii, care pot folosi serviciile independent pe dispozitivele și conturile lor.

Acest abonament costă 20 de dolari pe lună.

Apple One Premiere

În cele din urmă, Apple oferă și un abonament de top, care include toate cele șase servicii ale sale: Apple One Premiere.

Acesta include și Fitness+ și News+ pe lângă celelalte și permite utilizarea în mod familial. Desigur, prețul este pe măsură: 30 de dolari pe lună. Acest abonament nu este însă disponibil decât în regiunile în care toate serviciile sunt disponibile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult