Apple anunță o nouă experiență Apple Maps, disponibilă în câteva țări europene

15.12.2022
Apple anunță o nouă experiență Apple Maps, disponibilă în câteva țări europene

Apple extinde cea mai avansată versiune Apple Maps și în câteva țări europene. Astfel, noua experiență Apple Maps este disponibilă acum în Olanda, Belgia, Liechtenstein, Luxemburg și Elveția.

Cu noua actualizare, utilizatorii se pot aștepta la o navigare mai rapidă și mai precisă, grafică și hărți mai detaliate, reprezentări 3D pentru diverse, repere și multe altele. Actualizarea aduce, de asemenea, suport pentru funcția „Siri Natural Language Guidance”, despre care Apple spune că „oferă indicații care sună mai bine și sunt mai ușor de urmat”.

Care sunt principalele îmbunătățiri Apple Maps:

  • Utilizatorii pot primi instrucțiuni de orientare bazate pe realitate augmentată, de urmat folosind camera foto a telefonului, îndreptată astfel încât clădirile din zonă să fie scanate. Imaginea observată este apoi completată cu instrucțiuni detaliate care pot fi vizualizate în contextul lumii reale.
  • Funcția „Look Around” din Apple Maps oferă imagini de înaltă rezoluție la nivel de stradă, fotografii 3D și tranziții fluide. Utilizatorii de hărți de oriunde în lume pot naviga locații din Olanda, Belgia, Liechtenstein, Luxemburg și Elveția.
  • De asemenea, șoferii cu anumite mașini electrice își pot planifica călătoria cu Apple Maps primind recomandări cu puncte de încărcare, ținând cont de diferențele de altitudine și de alți factori care pot influența autonomia de-a lungul traseului.

Potrivit comunicatului oficial publicat de Apple, serviciul de hărți a fost complet renovat și oferă acum o navigare mai bună, mai multe detalii, informații mai bune pentru locații și funcții interesante pe care doar Apple le poate oferi, cum ar fi „Look Around” și „Natural Language Guidance”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult