Bing Chat, disponibil acum din browserul Chrome și Safari, cu unele limitări

26.07.2023
Bing Chat, disponibil acum din browserul Chrome și Safari, cu unele limitări

Bing Chat a renunțat la exclusivitatea Microsoft Edge, debutând oficial și ca extensie pentru Chrome și Safari.

„Oferim acces la Bing Chat în Safari și Chrome pentru a selecta utilizatorii ca parte a testării noastre pe alte browsere”, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft pentru The Verge . „Suntem încântați să extindem accesul la și mai mulți utilizatori odată ce procedurile noastre standard de testare sunt finalizate.”

Totuși, există și ceva limitări importante. În continuare, trebuie să fii conectat la contul tău Microsoft, iar interogările trimise sunt limitate la 2.000 de caractere, comparativ cu 4.000 pe Edge. Conversațiile se resetează după cinci întrebări consecutive în loc de 30 și vă solicită în mod constant să descărcați browser-ul Edge pentru a obține cea mai bună experiență cu putință..

Bing Chat este bazat pe motorul  ChatGPT-4 de la OpenAI, oferind utilizatorilor acces la funcțiile acestuia fără a fi nevoie să plătească. Există, totuși, unele diferențe, deoarece Bing Chat are acces la Bing Search în timp ce ChatGPT-4 în sine nu are, așa că poate oferi informații și surse mai actualizate pentru răspunsuri. Cu toate acestea, chatul OpenAI oferă în general răspunsuri mai detaliate, chiar dacă nu mereu bazate pe adevăr dovedit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult