Bolt lansează Bolt Protect, o nouă categorie de vehicule prevăzute cu un paravan protector

11.05.2020
Bolt lansează Bolt Protect, o nouă categorie de vehicule prevăzute cu un paravan protector

Dedicate protejării șoferilor și a pasagerilor împotriva infectării cu COVID-19, autovehiculele incluse în categoria Bolt Protect sunt prevăzute cu paravan protector între bancheta din spate a pasagerilor și scaunele din față.

“În urma relaxării restricțiilor și a înlocuirii stării de urgență cu starea de alertă, o parte dintre clienții obișnuiți ai platformei noastre își vor relua activitatea. Am folosit aceste săptămâni pentru a ne pregăti cât mai bine și a lua măsuri de siguranță suplimentare pentru protecția lor. Nimic nu este mai important pentru noi decât sănătatea șoferilor parteneri și a clienților lor.

Crearea acestei noi categorii, Bolt Protect, poate să ajute la reducerea riscului de răspândire a virusului și nu implică niciun cost suplimentar pentru pasageri. Dar asta este doar una dintre măsurile de precauție necesare dintr-o serie extinsă. De aceea, recomandăm cu tărie tuturor șoferilor și pasagerilor noștri să urmeze sfaturile Ministerului Sănătății și să-și ia măsurile de sănătate necesare, la nivel individual.”

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, COVID-19 poate fi transmis de la persoanele infectate cu picături expulzate prin strănut sau tuse. Foliile de plastic de protecție instalate între partea din față și partea din spate a habitaclurilor automobilelor acționează ca o barieră, limitând fluxurile de aer dintre șofer și pasageri. Măsurile suplimentare includ ventilația corespunzătoare a mașinilor pe parcursul deplasărilor, precum și curățarea și dezinfectarea periodică a mânerelor ușilor și a locului din spate.

Bolt a pus la dispoziția șoferilor săi un ghid pas cu pas despre cum pot construi și instala o folie de protecție și i-a instruit cu privire la ventilația și curățarea corespunzătoare a mașinii Primii șoferi care respectă cerințele noii categorii vor fi încurajați cu un bonus suplimentar la câștigurile lor.

Opțiunea Bolt Protect este disponibilă momentan doar pentru clienții Bolt din București. Pasagerii pot alege noua categorie atunci când comandă o mașină în aplicația Bolt. Numărul pasagerilor care folosesc noua categorie este limitat la 2, dat fiind că ei pot călători doar pe bancheta din spate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult