Brad Pitt crede că a fost ţinta unor hackeri ai serviciilor secrete

Autor: Adrian Popa 04.05.2017
Brad Pitt crede că a fost ţinta unor hackeri ai serviciilor secrete

Actorul american Brad Pitt a dezvăluit, într-un interviu acordat GQ Style, că s-a lăsat de alcool şi de consumul de droguri şi că merge la consiliere psihologică pentru a face faţă divorţului de Angelina Jolie. El a povestit şi o anecdotă interesantă, despre un posibil atac informatic al serviciilor secrete americane sau al FBI, îndreptat împotriva lui.

 

După despărţirea de Angelina, Pitt spune că s-a dus să locuiască în casa unui prieten. A stat acolo cam o lună şi jumătate până când, într-o dimineaţa la 5:30, a observat un microbuz suspect care a tras în apropierea casei. El spune că a urmărit vehiculul din spatele unui perete, fără a fi observat. Totuşi, mai târziu prietenul la care actorul stătea a constatat că i-a fost compromis computerul.

Pitt a devenit „puţin paranoic” după acest incident şi a decis să se întoarcă în propria locuinţă. Deşi nu putem şti cum s-au petrecut lucrurile, este cert faptul că un computer poate fi compromis wireless, de către un hacker care se conectează la aceeaşi reţea Wi-Fi cu acesta şi nu numai. Accesul se poate face şi prin intermediul unei camere de securitate conectate, de exemplu.

 

 

Îngrijorarea lui Pitt este justificată şi dacă ţinem cont de faptul că a fost luat în vizor de FBI imediat după despărţirea de Jolie, pentru un posibil abuz împotriva copiilor cuplului.

 

Puteţi afla mai multe detalii din interviul cu Brad Pitt din acest articol Mediafax