Burse pentru cursuri gratuite de programare în Java și Fullstack JS pentru tinerii bucureșteni din Generatia Tech

26.12.2020
Burse pentru cursuri gratuite de programare în Java și Fullstack JS pentru tinerii bucureșteni din Generatia Tech

După un an dificil, mulți dintre noi am început să ne facem deja planuri pentru 2021 și ne gândim la variante care ne-ar face viața mai ușoară. Dacă lista ta pentru anul următor include și un upgrade în cariera de programator, atunci e momentul să faci un pas în această direcție. Dacă ai între 18 și 35 ani, locuiești în București, nu ai un job cu carte de muncă și urmărești să îți dezvolți cunoștințele în noi limbaje de programare, aplică pentru o bursă gratuită la un curs gratuit de formare din programul Generația Tech, oferită de CTMB (Centrul pentru Tineret al Municipiului București).

Din februarie 2021 va începe noua serie a programului de formare online accelerată Generația Tech, pentru cei care au deja cunoștințe de bază într-un limbaj de programare, dar vor să se specializeze aplicat și să își dezvolte un portofoliu de proiecte.

Aplică pentru o bursă CTMB și te înscrii GRATUIT la cursul dorit:

Poți alege între:

  • Curs Java. Dacă stăpânești la nivel de bază programarea secvențială, acum este momentul să-ți dezvolți cunoștințele de Java. Specializează-te în object oriented programming, rest web services și web apps și în 2021 poți lucra chiar tu pe propriile proiecte Java, fie ca freelancer, fie în cadrul unei companii.
  • Curs Fullstack JS. Dacă ai o înclinație către științele exacte și ai deja un set de cunoștințe de bază dar nu ai lucrat încă niciodată direct pe proiecte, înscrie-te la specializarea Fullstack JS. Dezvoltă-ți abilitățile de backend și de frontend și anul viitor poți dezvolta chiar tu propriile proiecte Fullstack JavaScript, în regim de freelancer sau ca angajat.

Fiecare curs Generația Tech are o durată de 3 luni și se desfășoară 100% online. Formatul cursurilor pune accentul pe practică și pe lucru pe micro-proiecte, pentru a-l ajuta pe participant să dobândească cunoștințe aplicate în specializarea dorită. Dezvoltarea se realizează cu susținerea mentorilor, care ghidează procesul de învățare și oferă input și feedback direct, și cu ajutorul comunității, disponibili constant pentru ajutor și suport. Programul implică o investiție totală de 120 ore – 30 ore de teorie și 90 ore de practică, la finalul cărora absolventul va avea propriul portofoliu de proiecte Java sau Fullstack, un ajutor real pe piața forței de muncă. Cursurile demarează în Februarie 2021.

Costul programului în mod normal este de 1.400 lei, dar cei interesați pot participa integral gratuit, dacă aplică până la finalul anului la bursele oferite de CTMB. Citește aici despre cum a fost experiența celor care au absolvit Generația Tech deja.

CRITERII DE ELIGIBILITATE

Cei interesați de specializările Generația Tech pot beneficia gratuit de bursele de participare, dacă îndeplinesc următoarele condiții: au între 18 și 35 ani, au 12 clase absolvite, chiar și fără BAC, locuiesc în București (cu acte) de cel puțin 6 luni și nu lucrează în prezent într-un cadru formal, cu carte de muncă.

Cererea pe piață pentru specialiști digitali a crescut foarte mult anul acesta, o tendință care se va menține și anul următor. Dacă ești pasionat de domeniul IT și ai mai explorat limbajele de programare în trecut, acum este momentul să faci pasul care te pune pe harta specialiștilor. Ca absolvent de specializare Generația Tech îți poți ulterior găsi un job ca Fullstack Web Developer sau Java Developer, două direcții intens căutate pe piața muncii din țară și din afară.

Aplică astăzi la Generația Tech Java sau Fullstack JS și ia deja prima decizie bună din 2021! Locurile disponibile sunt limitate și vor fi oferite în ordinea înscrierilor.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult