Cât de mult ține bateria iPhone 14, comparat iPhone 13 și Galaxy S22

19.09.2022
Cât de mult ține bateria iPhone 14, comparat iPhone 13 și Galaxy S22
foto: youtube.com

iPhone 14 a ajuns în stocurile magazinelor, iar de acolo și la utilizatorii care nu au întârziat să publice primele teste de autonomie, punând la încercare estimările publicate de Apple.

Venind în urma promisiunilor ambigue făcute de Apple, primele date bazate pe specificații despre capacitatea efectivă a acumulatorilor instalați au sugerat doar creșteri minuscule de autonomie, rămânând de văzut progrese mai mari pot fi livrate de hardware-ul mai eficient în privința consumului de energie.

Din fericire, așteptările fanilor nu au fost complet înșelate, Apple reușind să păstreze autonomia afișată în comparația iPhone 14 VS iPhone 13, respectiv iPhone 14 Pro și Pro Max:

Astfel, dacă modelul iPhone 13 Pro Max de anul trecut reușea să livreze o autonomie de 9 ore și 52 minute, modelul iPhone 14 Pro Max oferă o autonomie de 9 ore și 31 minute, în condițiile folosirii unui chipset cu performanțe superioare.

Posibil realizată cu o metodă de testare diferită, comparația între iPhone 13 Pro Max și alternativa Galaxy S22 Ultra a relevat o autonomie de 10 ore și 27 minute VS 8 ore și 8 minute pentru telefonul Samsung. Prin extrapolare, putem aprecia că diferența între 14 Pro Max și S22 Ultra este ceva mai redusă, dar consistentă în favoarea modelului Apple.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult