Cinci PDA-uri pentru e-mail la preţul unui telefon modest

17.03.2009
Cinci PDA-uri pentru e-mail la preţul unui telefon modest

Modelul berilor la six-pack din hypermarket-uri are succes şi în domeniul telecomunicaţiilor unde Peek, o companie producătoare de dispozitive mobile, vinde pachete de câte cinci PDA-uri la un preţ greu de refuzat: doar 149 $.

Este foarte important de ştiut că dispozitivele Peek se numără printre cele mai simpliste instrumente de comunicare, deoarece ele pun la dispoziţia utilizatorilor doar un client de E-Mail. Aşadar, nu telefonie, nu mesagerie, nu multimedia. Simplu, cu un PDA Peek verifici şi trimiţi mail-uri. Serviciile sunt destinate momentan doar clienţilor T-Mobile din Statele Unite. Pentru aceste servicii se percepe o taxă de 19,95 $ sub formă de abonament lunar.

Sigur, mulţi vor spune că se întâmplă la americani, ce interes prezintă pentru noi? Ei bine, nu zic că este ceva ieşit din comun şi indispensabil, însă cred că asemenea oferte ar prinde bine la noi. Eu unul, mi-aş dori un companion cu ajutorul căruia să-mi pot verifica mail-ul de oriunde la un preţ convenabil. Nu îmi surâde ideea să plătesc o grămadă de bani pe un smartphone şi apoi pe abonamentul de date.

Peek Handheld

Urmărește Go4IT.ro pe Google News