Clicknet Mobile – Internet la drum prin Romtelecom

Clicknet Mobile – Internet la drum prin Romtelecom

Romtelecom a lansat ieri serviciul de Internet ClickNet Mobile, destinat oamenilor care doresc acces la Web de oriunde, prin intermediul unui laptop sau al unui PC. ClickNet Mobile este disponibil în peste 500 de localităţi, printre care se regăsesc desigur şi oraşele importante din România: Bucureşti, Braşov, Cluj, Craiova, Piatra-Neamţ, Ploieşti şi Constanţa.

În ceea ce priveşte vitezele de transfer, ClickNet Mobile asigură o bandă de până la 3.1 Mbps la download şi 1.8 Mbps pentru upload, indiferent de planul tarifar ales (abonamentele mai scumpe oferă un trafic inclus mai mare, dar la aceeaşi viteză cu cea dată de cea mai ieftină opţiune).

Cel mai ieftin abonament Clicknet Mobile, cu un trafic inclus de 0,5 GB, are un tarif de 8,21 euro (TVA inclus), in timp ce abonamentul care include un trafic lunar de 12 GB are un cost lunar de 29,75 euro. Clienţii Romtelecom ClickNet vor beneficia de reduceri. Spre exemplu abonamentul de 8,21 Euro cu trafic de 0,5 GB le este oferit la un abonament lunar de 5,83 Euro cu taxele incluse.

Abonamente si tarife Clicknet Mobile

Romtelecom va concura astfel în reţeaua CDMA cu Orange, Vodafone şi Zapp. Aceştia adună în prezent aproximativ 300.000 de abonaţi la Internet Mobil prin modemuri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News