Cum accesezi Digi Wi-Fi, Internetul wireless gratuit de la RCS-RDS

Cum accesezi Digi Wi-Fi, Internetul wireless gratuit de la RCS-RDS

Luna aceasta, operatorul de telefonie şi Internet RCS-RDS, a dat undă verde la trafic mobil în Bucureşti şi în marile oraşe din ţară.

Avem la dispoziţie peste 400 de puncte de acces prin Wi-Fi (Digi Wi-Fi), ce pot fi accesate însă doar după autentificarea ca abonat în reţeaua RCS-RDS.

Procesul este unul foarte simplu, dar implică crearea unui cont „Digi Care” de la calculatorul personal.

Paşii de lucru sunt următorii:

1. Accesaţi pagina web dedicată: https://digicare.rcs-rds.ro

2. Selectaţi opţiunea „Creare cont„. Pentru finalizarea procesului şi confirmarea identităţii trebuie să introduceţi CNP-ul şi numărul contractului RCS-RDS, alături de o adresă de e-mail validă şi o parolă.

3. După ce v-aţi înregistrat, în pagina de administrare a contului, mergeţi la secţiunea Digi Wi-Fi, alegeţi un nume de utilizator şi o parolă. Pe acestea le veţi folosi mai târziu, la conectarea de pe dispozitivele mobile.

4. Activaţi WiFi-ul de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop şi căutaţi spot-ul „DIGI WiFi 2.4” (aceasta este denumirea reţelei gratuite wireless oferite de RCS-RDS).

5. Introduceţi user-ul şi parola Digi Wi-Fi solicitate (cele stabilite la pasul 4). Recomandăm memorarea informaţiilor pentru ca la viitoarele conectări să nu mai pierdeţi timpul cu reintroducerea lor.

Dacă nu găsiţi punctul de acces Digi Wi-Fi, este foarte probabil să fiţi în afara razei de acoperire. Mai jos aveţi două hărţi cu acoperirea Digi Wi-Fi la ora actuală, în Bucureşti şi în ţară. Hărţile detaliate pot fi studiate la adresa http://www.rcs-rds.ro/digi-wifi.

Pont pentru bucureşteni: RCS-RDS a montat routere Digi Wi-Fi în majoritatea staţiilor de metrou.

Navigare gratuită plăcută!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News