Cum să descarci albumele cu poze ale prietenilor de pe Facebook

Cum să descarci albumele cu poze ale prietenilor de pe Facebook

Vrei să ai toate pozele din albumele prietenilor de pe Facebook cu un singur download? Procedeul este mai simplu decât crezi, funcţionează pentru orice persoană din lista de contacte şi nu necesită decât câteva minute pentru a fi pus în practică.

1. Instalarea aplicaţiei F4cebook2Zip

Vizitează website-ul Facebook2zip.com şi dă click pe butonul ‘Login with Facebook‘.

Autentificarea în contul de utilizator

Introdu datele de utilizator pentru contul tău Facebook şi dă click pe butonul Autentifică-te.

Acordă aplicaţiei F4cebook2Zip permisiunile necesare pentru accesarea contului de utilizator, dând click pe butonul Go to App.

Acordă aplicaţiei F4cebook2Zip permisiunile necesare

2. Selectarea contului de Facebook ales pentru download

Odată asociată contului de Facebook, aplicaţia F4cebook2Zip ne îndrumă către un ecran de unde alegem contul de utilizator din care dorim să descărcăm albume cu poze.

De aici alegem contul de utilizator din care dorim să descărcăm albume cu poze

Putem selecta propriul cont de utilizator, dând click pe numele acestuia, sau tasta numele uneia din persoanele aflate în lista de prieteni. Pe măsură ce tastăm, aplicaţia va oferii sugestii de auto-completare cu nume ce se potrivesc criteriilor noastre. Selectăm din lista apărută numele care ne interesează şi dăm click pe butonul Next.

3. Selectarea albumelor de fotografii

Odată ales contul de utilizator, suntem prezentaţi cu lista de albume foto încărcate de posesorul acestuia. Selectăm unul sau mai multe albume foto, ţinând apăsat tasta CTRL.

Lista cu albume foto disponibile în contul de utilizator selectat

Alternativ putem folosi opţiunea ‘Select all the albums’ pentru a descărca întreaga colecţie de poze încărcate în contul de Facebook. Pentru a continua apăsăm butonul Download.

4. Colectarea pozelor din albume şi download-ul arhivei ZIP

În funcţie de numărul albumelor selectate şi volumul de poze conţinute, descărcarea acestora şi alcătuirea arhivei Zip poate dura între câteva secunde şi câteva minute.

Colectarea pozelor din albume

Odată terminată această etapă, dăm click pe butonul Download iar opţional, tastăm numele sub care va fi descărcată colecţia de poze pe hard disk. Atenţie: numele de fişier trebuie să aibă forma nume.zip.

Conţinutul arhivei salvate pe hard disk poate fi accesat cu orice arhivator de fişiere, ex: WinRAR, 7-Zip.

Colecţiile de poze sunt oferite spre download într-o arhivă ZIP

Pentru a descărca şi mai multe albume cu fotografii repetăm paşii 2-3-4, tastând numele altei persoane din lista de prieteni Facebook.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video